Nincs engedélyezve a javascript.
Leopárd az ajtóban
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Tiltott szerelem. Háborúskodásban kettészakadt ország. Lehetetlen választás.
Leírás a könyvről

Tiltott szerelem.
Háborúskodásban kettészakadt ország.
Lehetetlen választás.

A tizennyolc éves Rachel Fullsmith, amikor leszáll a hajóról Mombasában, hat év óta először áll újra Kenya földjén. Hazaérkezett.
Ám amikor a poros Rift Valley Road végén elér a családi farmig, rájön, hogy sok minden megváltozott. Az apja beköltöztette szeretőjét és annak fiát a családi házukba. És ott van Michael, a jóképű kikuju fiú, akit még gyerekkorából ismer, és aki immár másképp néz rá.
Amikor erőszakos cselekményekről szóló pletykák kezdenek terjedni a Mau Mau szabadságharcosok és az angol katonák között, Rachel szörnyű dilemmával szembesül. Lehet-e egyszere az apja lánya, és maradhat-e hű önmagához? És mi van, ha az egyik választása azzal jár, hogy a másikat elveszíti?

Adatok
Raktári kód:
754816
EAN:
9789634471981
Eredeti megnevezés:
Leopard at the Door
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
135 x 208 x 28
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 

Szerző

Jennifer McVeigh
Jennifer McVeigh az Oxfordi Egyetemen diplomázott 2002-ben. A filmszakmában, rádióknál és kiadóknál dolgozott, azután feladta állását, hogy kreatív írást tanuljon. Kelet- és Dél-Afrika vadonjaiban utazgatott autóval, sátorozva. Első regényét, az Afrikai akácot (Penguin, 2012) a Richard and Judy Book Club ajánlotta az olvasók figyelmébe, és széleskörű kritikai elismerést aratott, magyarul az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg. Jennifer jelenleg Londonban él férjével és három gyerekükkel. Az íróról honlapján olvashatunk még többet: www.jennifermcveigh.com
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk