Nincs engedélyezve a javascript.
Nekem csak ő kell
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 Ft
3+2
Andie és húga, Jin, nem teregetik ki egymás előtt magánéletük titkait. Andie nem féltékeny testvére dúsgazdag férjére és a luxusra, amely körülveszi, Jin viszont nem érti, hogyan élhet boldogan a nővére a maga csendes, férfiaktól mentes világában. Amikor özvegy édesanyjuk megérkezik a karib-tengeri luxushajóútról, nem csak napbarnított bőre mutatja, hogy valami gyökeresen megváltozott körülötte...
Leírás a könyvről

Andie Corcoran és húga, Jin, nem teregetik ki egymás előtt magánéletük titkait. Andie nem féltékeny testvére dúsgazdag férjére és a luxusra, amely körülveszi, Jin viszont nem érti, hogyan élhet boldogan a nővére a maga csendes, férfiaktól mentes világában (persze, ha tudná az igazságot!).

Amikor özvegy édesanyjuk, Cora megérkezik a karib-tengeri luxushajóútról, nem csak napbarnított bőre mutatja, hogy valami gyökeresen megváltozott körülötte... A két testvért kicsit közelebb hozza egymáshoz a riadalom. Ki ez a szívtipróan jóképű fiatalember, aki levette anyjukat a lábáról? Mit akar Corától? Arról nem is szólva, hogy a két fiatal nőnek külön-külön is súlyos magánéleti problémával kell szembenéznie.

Igaz barátra lenne szüksége mindkettejüknek - de vajon lehetnek-e ők valaha is barátai egymásnak?

Adatok
Raktári kód:
705263
ISBN:
9632971308
EAN:
9789632971308
Eredeti megnevezés:
Anyone but Him
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
504
Méret [mm]:
125 x 200 x 31
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások