Nincs engedélyezve a javascript.
Szabályszegők
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 500 helyett
2 975 Ft
-15 %
Fiatal lány érkezik New Yorkba, magas, karcsú, gyönyörű és ambíciózus. Felkelti a híres francia divattervező figyelmét, aki világsztárt csinál belőle. Egy barátja partiján megismerkedik Laurence Vaughannal, a filmsztárral, akiért gyerekkora óta rajong. Két gyönyörű, híres ember, akik gyorsan elhatározzák, hogy összekötik az életüket - de M. k
Leírás a könyvről

Fiatal lány érkezik New Yorkba, magas, karcsú, gyönyörű és ambíciózus. Szörnyű támadás érte, menekül, de nem adja fel. Hogy eltűnjön azok elől, akik üldözik, álnevet is választ: mostantól egyszerűen M. lesz. Modell akar lenni, ügynökségeknél kilincsel, fényképészeket próbál becserkészni és végül rámosolyog a szerencse. Felkelti a híres francia divattervező figyelmét, aki világsztárt csinál belőle. És M. magánélete is révbe ér, egy barátja partiján megismerkedik Laurence Vaughannal, a filmsztárral, akiért gyerekkora óta rajong, azóta, hogy a Hamlet címszerepében a színpadon látta. Két gyönyörű, híres ember, akik gyorsan elhatározzák, hogy összekötik az életüket - de M. kénytelen bevallani, mi az igazi neve, kikből áll a családja.

Ők lesznek a leghíresebb pár a világon, akiket csak úgy üldöznek az újságírók, felfogadnak hát két testőrt, és jó hasznukat is veszik. Balesetek járnak a nyomukban. De tényleg csak balesetek?Sok szereplő, sok szerelem, sok titok - igazi Barbara Taylor Bradford regényt tart a kezében a kedves olvasó.

Adatok
Raktári kód:
710167
ISBN:
9630791182
EAN:
9789630791182
Eredeti megnevezés:
Breaking the Rules
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
472
Méret [mm]:
150 x 203 x 32
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások