Nincs engedélyezve a javascript.
Tovatűnő mélység
Olvastam
Kedvenc könyvem

Tovatűnő mélység
(E-könyv)

Te mit tennél, ha a halálod után kapnál még egy utolsó napot?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A tizenhét éves Tempe nem ismer mást, csak a végtelen víztükröt. A Nagy Hullámok után csak néhány sziget maradt, ahol a túlélők meghúzták magukat, ám a hullámsírban nyugvó egykori városok még mindig magukhoz hívják őket.
Leírás a könyvről
A tizenhét éves Tempe nem ismer mást, csak a végtelen víztükröt. A Nagy Hullámok után csak néhány sziget maradt, ahol a túlélők meghúzták magukat, ám a hullámsírban nyugvó egykori városok még mindig magukhoz hívják őket. Tempe egyike a romok között kutató búvároknak, ám ő nem ételért és ruháért vadássza az Óvilág kincseit, hanem nővére életét kívánja megvásárolni rajtuk - a Palindromina szigetén lévő kutatóállomáson ugyanis képesek feltámasztani 24 órára a halottakat. Tempe azonban nem érzelmes találkozást tervez testvérével, hanem válaszokat akar. Elysea volt a felelős szüleik haláláért, és Tempe tudni akarja, miért.
Ám az új életre kelt lánynak más tervei vannak, nem egy hideg teremben akarja tölteni utolsó napját, miközben általa soha el nem elkövetett bűnökről vallatják. Szabadságra vágyik, és egy utolsó pillantást vetni arra a világra, amelyet elvettek tőle. Meggyőzi Tempét, segítsen neki a szökésben, és veszedelmes utazásra indulnak, hogy kiderítsék szüleik halálának tényleges okát. Ám a nyomukban loholó Palindromina ügynököknek saját titkaik védelme a legfontosabb: meg kell találniuk Elyseát, mielőtt lejárna az ideje, és fény derülne az újraélesztések valódi árára.
Astrid Scholte, a nagy sikerű Négy halott királynő szerzőjének új műve rejtélyekkel, fordulatokkal és érzelmekkel teli disztópia.
Adatok
Raktári kód:
803396
EAN:
9789635824755
Eredeti megnevezés:
The Vanishing Deep
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
496
Hozzászólások
 

Szerző

Astrid Scholte
Astrid Scholte
Astrid Scholte Spielberg, Lucas és a Disney fantasztikus művein nevelkedett, és már gyerekként tudta, hogy egész életét a fantázia csodálatos világának akarja szentelni. Az elmúlt tizennégy év során egyaránt dolgozott művészként és menedzserként, főként animációs és televíziós munkákon. Olyan neves produkciókban működött közre, mint James Cameron Avatarja, Steven Spilberg Tintin kalandjai című animációs filmje vagy számos Disney alkotás.
Hasonló termékek