Nincs engedélyezve a javascript.
Metró - A trilógia
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
4 844.-
Eredeti ár:
5 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az egész világ romokban hever. Moszkva szellemvárossá változott, megmérgezte a radioaktív sugárzás, és szörnyek népesítik be. A kevés életben maradt ember a moszkvai metróban bújik meg - a föld legnagyobb atombombabiztos óvóhelyén.
Leírás a könyvről
Az egész világ romokban hever.
Moszkva szellemvárossá változott, megmérgezte a radioaktív sugárzás, és szörnyek népesítik be. A kevés életben maradt ember a moszkvai metróban bújik meg - a föld legnagyobb atombombabiztos óvóhelyén. Az alagutakban sötétség honol és borzalom fészkel.
Artyomnak az egész metróhálózaton át kell jutnia, hogy megmentse a szörnyű veszedelemtől az állomását, sőt talán az egész emberiséget. De hogyan tudja majd eldönteni, hogy hőstettet követ-e el vagy óriási hibát?
Glukhovsky története az atomháború utáni világot írja le, de valójában nagyon is a mostani világunkról szól: hidegháborúról, menekültválságról, új diktatúrákról...

A Metró három része a világ számos országában bestseller lett, és népszerű számítógépes játékok is készültek belőle. Most először jelenik meg a trilógia - melyet a szerző 2019-ben kiegészített egy új fejezettel - egy kötetben.
Adatok
Raktári kód:
801041
EAN:
9789635041947
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
1168
Hozzászólások
 

Szerző

Dmitry Glukhovsky
Dmitry Glukhovsky
Dmitry Glukhovsky 1979-ben született; újságíró, tévés műsorvezető – és az orosz populáris irodalom legnagyobb sztárja. 2007-ben elnyerte a „Legjobb európai debütálás” díjat. Öt nyelven beszél folyékonyan. Metró 2033 című poszt-apokaliptikus regényével debütált, mint online író. A metro.ru-ra feltett regényrészletek alapján népes olvasótáborra tett szert. A Metró 2034 a Metró 2033 közvetett folytatása. Oroszországban 6 hónap alatt közel 300 ezer példány kelt el a könyvből, így az ország legnagyobb 2009-es bestsellerévé vált.