Nincs engedélyezve a javascript.
A szerelemfüggő
Elolvastam
Tetszik

A szerelemfüggő

A magányos szerelem olyan, mint a zuhanás...

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 699 helyett
2 294 Ft
-15 %
Lévai Katalin legújabb regényének hősnőjét a szerelem lelki egyensúlyának végzetes megbomlásával fenyegeti. Érzelmei elfogadhatatlanok a kisvárosi közegben, ahol él, hiszen egy saját neméhez vonzódó fiatal nőről van szó. A súlyos téma arra sarkallta a szerzőt, hogy egyes szám első személyű vallomásos lírát írjon; szavai költészetté állnak össze.
Leírás a könyvről

"Akkor jó, ha ketten vagyunk, mert ketten tudjuk szeretni egymást. Egyedül nehezebb, rejtett, elszigetelt érzelemben. A magányos szerelem olyan, mint a zuhanás, mely sosem ér földet."Lévai Katalin legújabb regényének hősnője így elmélkedik beteljesületlen szerelméről, amely lelki egyensúlyának végzetes megbomlásával fenyegeti. Ám érzelmei elfogadhatatlanok a kisvárosi közegben, ahol él, hiszen egy saját neméhez vonzódó fiatal nőről van szó.

Mi lesz ennek a vége? Szerelme, a tanárnője kötélnek áll, vagy az elutasított leány végül bosszút áll magáért? Mi a bűn és van-e rá feloldozás?

A súlyos téma arra sarkallta a szerzőt, hogy összetördelve a tőle megszokott barátságos, mesélős stílust, egyes szám első személyű vallomásos lírát írjon; szavai költészetté állnak össze A szerelemfüggő lapjain.A Könyvjelző magazin 2013. novemberi számában megjelent cikk: A szerelem megszállotjai

Adatok
Raktári kód:
733486
ISBN:
9633571651
EAN:
9789633571651
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
115 x 190 x 22
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások