Nincs engedélyezve a javascript.
Az igazi élet
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 209.-
Eredeti ár:
2 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"Odahaza négy szobánk volt. Az enyém, a Gilles nevű öcsémé, a szüleimé és a döglött állatoké." Ebből az életből próbál menekülni a regény elbeszélője, a természettudományok iránt rajongó, különleges tehetségű tízéves kislány. Apja szenvedélyes vadász, és maga is könyörtelen ragadozó. Anyja jelentéktelen, rettegő „amőba", kiszolgáltatva férje rendszeres fizikai és verbális bántalmazásának.
Leírás a könyvről
"Odahaza négy szobánk volt. Az enyém, a Gilles nevű öcsémé, a szüleimé és a döglött állatoké." Ebből az életből próbál menekülni a regény elbeszélője, a természettudományok iránt rajongó, különleges tehetségű tízéves kislány. Apja szenvedélyes vadász, és maga is könyörtelen ragadozó. Anyja jelentéktelen, rettegő „amőba", kiszolgáltatva férje rendszeres fizikai és verbális bántalmazásának. Hatéves öccse az egyetlen, akivel megélheti a szeretet érzését, ám egy tragikus baleset megváltoztatja a kisfiút, aki egyre közelebb sodródik apja rettenetes világához. Ettől kezdve a lánynak egyetlen célja marad: életben maradni, hogy megmenthesse Gilles lelkét. Ezt pedig csak egyetlen módon teheti meg: vissza kell utaznia az időben…

Adeline Dieudonné fantáziadús, mégis végtelenül realista, brutális, mégis líraian gyöngéd története fényesen sötét és érzéki világba vezet, kompromisszumok nélkül mutatva be egy fiatal lány életének legszörnyűbb és legfelemelőbb pillanatait.
Adatok
Raktári kód:
801032
EAN:
9789635043729
Eredeti megnevezés:
La vraie vie
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
224
Hozzászólások
 

Szerző

Adeline Dieudonné
Adeline Dieudonné
Adeline Dieudonné 1982-ben született, Brüsszelben él. Első regénye, Az igazi élet hatalmas sikert aratott. A 250 000 példányban eladott könyvet több mint húsz nyelvre fordították le. 2018-ban elnyerte a FNAC díját, a gimnazisták Renaudot-díját, a Russell-díjat, illetve a belgiumi Filigranes könyvesboltok díját, 2019-ben pedig megkapta az ELLE magazin olvasóinak Nagydíját is.
Hasonló termékek