Nincs engedélyezve a javascript.
Egy különc srác feljegyzései
Elolvastam
Tetszik

Egy különc srác feljegyzései

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 549 Ft
-15 %
Charlie középiskolás srác, aki furcsának és magányosnak érzi magát. Kétségbeesett erőfeszítéssel próbálja élni a saját életét, miközben menekül is előle, és ez a kettősség különleges, járatlan utak bejárására kényszeríti. A kötet több mint egymillió példányban kelt el és hatalmas vitákat gerjesztett, miközben a fiatalok megkerülhetetlen kultuszregényévé vált.
Leírás a könyvről

"Az élet, a szerelem és a barátság regénye"Az Egy különc srác feljegyzései című könyv elbeszélője egy tizenöt éves középiskolás srác, Charlie. Furcsának és magányosnak érzi magát, mintha a pálya széléről, kívülállóként figyelné a körülötte zajló eseményeket. Egy nap elhatározza, hogy leveleket ír egy ismeretlennek, aki akár a barátja is lehetne. Ezekből a levelekből aztán szép lassan - olykor mulatságosan, olykor meghatóan - egy cseppet sem átlagos tinédzsert ismerhetünk meg. Charlie kétségbeesett erőfeszítéssel próbálja élni a saját életét, miközben menekül is előle, és ez a kettősség különleges, járatlan utak bejárására kényszeríti: családi drámák sora, új barátok, az első randevú, szexualitás, drogok... Chbosky regénye a lélek legmélyebb rezdüléseit tükrözi, miközben felidézi az olvasóban a felnőtté válás nehéz, semmi mással össze nem hasonlítható éveit.A kötet megjelenése óta több mint 1 000 000 példányban kelt el és hatalmas vitákat gerjesztett, miközben a tinédzserek megkerülhetetlen kultuszregényévé vált világszerte. Ellentmondásos módon egyszerre tiltott könyv és kötelező olvasmány az amerikai középiskolákban. Ez a regény ugyanazt jelenti a 21. századi tinédzsereknek, mint amit a Zabhegyező jelentett a szüleik generációinak.Beleolvasó: Részlet a könyvből

A Könyvjelző magazin 2012. októberi számában megjelent cikk: A rokonszenves kívülállóKönyvjelző magazin 2013. júniusi számában megjelent cikk: „A királynők sosem voltak az eseteim"Kritikák a könyvről: Cultura.huhttp://memmoir.blogspot.hu/2012/11/stephen-chbosky-egy-kulonc-srac.html" target="_blank">Memoir blogUnrealnoise blogA könyvből készült film:
Adatok
Raktári kód:
725458
ISBN:
9633570333
EAN:
9789633570333
Eredeti megnevezés:
The Perks of Being a Wallflower
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
133 x 210 x 20
Tömeg [g]:
290
Hozzászólások