Nincs engedélyezve a javascript.
Egy szerelem története
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 200 Ft
3+2
Dino Buzzatinak (1906–1972) életművéből ad keresztmetszetet az a négyrészes Európa-válogatás, amelynek második darabjaként jelenik meg most sokadszorra ismét magyarul az Egy szerelem története. Több, mint „erotikus” mű: méltán emeli alkotóját a század legnagyobbjai közé.
Leírás a könyvről

Tudod-e, mi vagyok? Felhő vagyok. Villám vagyok. Szivárvány vagyok. Gyönyörűszép kislány vagyok - mondja Laide, a fiatal milánói táncosnő az elbűvölt Antonio Dorigónak, aki - vesztére - beleszeret ebbe a pénzért kapható lányba. S valóban: a szemtelen, szép, hazug Laide viharossá kavarja az öregedő, félszeg agglegény életét: Antonio szenved, gyötrődik, szakít vele és újra visszatér hozzá, a féltékenység nyomasztó lázálmaiban vergődik: szerelme egyoldalú, Laide lépten-nyomon becsapja, kénye-kedve szerint bánik vele, s a férfit valami leküzdhetetlen szenvedély, téboly sodorja egyre mélyebb megaláztatásokba. Voltaképp a magány, a halálfélelem elől menekül a szerelembe. De vajon hová jut és mi lesz a sorsa? Mi történik ezzel a két emberrel, akit a véletlen sodort egymáshoz?

Dino Buzzatinak (1906-1972), a modern olasz és európai irodalom jelentős alakjának életművéből ad keresztmetszetet az a négyrészes Európa-válogatás, amelynek második darabjaként jelenik meg most sokadszorra ismét magyarul az Egy szerelem története. A Tatárpuszta mellett ez Buzzatinak a leghíresebb - és mindmáig legnépszerűbb - regénye, mely a hatvanas évek eleje óta mit sem veszített frissességéből. Több, mint "erotikus" mű: méltán emeli alkotóját a század legnagyobbjai közé.

Adatok
Raktári kód:
166790
ISBN:
9630773767
EAN:
9789630778534
Eredeti megnevezés:
Un amore
Megjelenés:
2003.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
360
Méret [mm]:
120 x 190 x 23
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások