Nincs engedélyezve a javascript.
Életem nője
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
2 600 helyett
2 210 Ft
-15 %
Theo, az angol haditudósító váratlan meghívást kap Chilébe, ahol még sosem járt. Pedig lett volna alkalma rá, hogy az ottani változásokról tudósítson, csakhogy számára Chile veszélyesebb hely, mint bármely háborús övezet. Antonio, akit tizenöt éve nem látott, egyszer csak arra kéri, hogy töltse ott a karácsonyt.
Leírás a könyvről

Theo, az angol haditudósító 2001-ben váratlan meghívást kap Chilébe, ahol még sohasem járt. Pedig lett volna alkalma rá többször is, hogy az ottani változásokról tudósítson, csakhogy számára Chile veszélyesebb hely, mint bármelyik háborús övezet. És most egykori barátja, Antonio, akit tizenöt éve nem látott, egyszer csak arra kéri, hogy töltse ott a karácsonyt.

A nyolcvanas években, Londonban szociológia szakos hallgatóként ismerkedett meg Antonióval, a chilei emigráns egyetemistával, s először csak távolról csodálta a hite, az idealizmusa, a bátorsága miatt. Majd barátok lettek, és Theo mindenben segíteni akarta Antoniót, akinek -miután bátyja életét vesztette a chilei harcokban- egyetlen cél lebegett a szeme előtt: hazautazni és harcolni a szabadságért, értelmet adva ezáltal testvére halálának.

Antonio mutatta be barátjának Clarát is, aki szintén a diktatúra elől menekült el hazájából. Az igéző szépségű táncosnőt Theo szintén nem látta már tizenöt éve, s közben hiába próbálta elfelejteni őt, mindenféle új emlékek alá temetni szerelmük képeit s azt az őrült éjszakát, ami mindent összekuszált. És az Antonióval szembeni árulását, ami miatt többé nem találkozhatott egyikükkel sem...

Adatok
Raktári kód:
103389
ISBN:
9630786218
EAN:
9789630786218
Eredeti megnevezés:
La mujer de mi vida
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
128 x 204 x 23
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások