Nincs engedélyezve a javascript.
Harlekin milliói
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 200 Ft
3+2
A mű Hrabal „kisvárosi történeteinek”, a Sörgyári capricció-nak és a Díszgyász-nak a folytatása, illetve befejezése. Mosolygós bölcsesség, szelíd irónia, megkapó nosztalgia, töretlen-törhetetlen életszeretet árad a világhírű cseh író őszikéjéből, ebből a mesevarázsos, utánozhatatlanul-hamisíthatatlanul hrabali műből.
Leírás a könyvről

A mű Hrabal "kisvárosi történeteinek", a Sörgyári capricció-nak és a Díszgyász-nak a folytatása, illetve befejezése. A jól ismert hősöket, Maryska-anyut, Francin-aput és Pepin bácsit ezúttal egy nyugdíjasotthonban látjuk viszont - igencsak megváltozva. A hajdan sugárzó szépségű, rátarti, életvidám Maryskából ősz hajú, fogatlan öregasszony, a gáláns, félszegen szerelmes Francinból a közvetlen környezetével mit sem törődő, megkeseredett, mániákus rádióhallgató, az örökmozgó és örökfecsegő Pepinből pedig súlyosan beteg, magatehetetlen báb lett. De Maryska emlékeiben ismét újjáéled a mágikus múlt: önnön múltja és a városkáé, ahol immár örökre megállt az idő...

Mosolygós bölcsesség, szelíd irónia, megkapó nosztalgia, töretlen-törhetetlen életszeretet árad a világhírű cseh író őszikéjéből, ebből a mesevarázsos, utánozhatatlanul-hamisíthatatlanul hrabali műből.

Adatok
Raktári kód:
108070
ISBN:
9630777983
EAN:
9789630761345
Eredeti megnevezés:
Harlekýnovy milióny
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
130 x 185 x 20
Tömeg [g]:
310
Hozzászólások