Nincs engedélyezve a javascript.
Hely a világban
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 243 Ft
-25 %
Michele a szülészet folyosóján várakozik. A megrögzött agglegény hamarosan apa lesz. Legényapa. Várakozás közben felidézi, mi minden jutott neki mozgalmas kamasz- és ifjúkorában: sok buli, sok pia, sok drog, sok szex és egy nagy barátság. Valami mégis hiányzott, és erre épp a barátja, Federico döbbentette rá, aki már nagyobb tétben akart az élettel játszani.
Leírás a könyvről

"Állva pisilek, és a nőket szeretem. Mit akarhatnék még az élettől?"Michele a szülészet folyosóján várakozik. A megrögzött agglegény hamarosan apa lesz. Legényapa. Várakozás közben felidézi, mi minden jutott neki mozgalmas kamasz- és ifjúkorában: sok buli, sok pia, sok drog, sok szex és egy nagy barátság. Valami mégis hiányzott, és erre épp a barátja, Federico döbbentette rá, aki már nagyobb tétben akart az élettel játszani. Nagyobb tét, nagyobb kockázat, nagyobb nyereség. Vagy veszteség...

Federico belevágott, talált is magának egy helyet a világban, ahol otthon lehet benne, és azzal Michele sorsa is megpecsételődött.

Most pedig órákon belül megszületik a gyereke.

"Egy új élet. Vagyis kettő."Fabio Volo közkedvelt olasz színész, sztárriporter, író és újságíró. Magyarul eddig két regénye jelent meg: a Ráadásnap - amelyből a szerző főszereplésével film készült - és a Járok egyet.Fordította: Barna MáriaOlvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2015. májusi számában megjelent cikk:

Adatok
Raktári kód:
742579
ISBN:
9634051503
EAN:
9789634051503
Eredeti megnevezés:
Un posto nel mondo
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
248
Méret [mm]:
122 x 200 x 20
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások