Nincs engedélyezve a javascript.
Te vagy a dal
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 000 Ft
3+2
A középkorú Julian, egy sikeres New York-i reklámfilmrendező élete nagy gödréből próbál kievickélni. Válogathatna a szebbnél szebb fiatal színésznők közül, de ő dalokkal vigasztalja magát. Mindig a zene volt az egyetlen szilárd pont az életében. De azután, hogy összeomlott az élete már a dalok sem segítenek túl sokat.
Leírás a könyvről

"Megkaphatsz, de vagyok, aki vagyok..."



A középkorú Julian, egy sikeres New York-i reklámfilmrendező élete nagy gödréből próbál kievickélni. Válogathatna a szebbnél szebb fiatal színésznők közül, de ő dalokkal vigasztalja magát. Mindig a zene volt az egyetlen szilárd pont az életében, ez a legfőbb apai öröksége, a támasza, a zene segíti át a válságokon, a zenén keresztül értelmezi a világot. De azután, hogy összeomlott az élete - kislánya meghalt, felesége elhagyta -, már a dalok sem segítenek túl sokat.

Egyik este egy klubba véletlenül betévedve megpillant egy ír énekesnőt, Cait O'Dwyert, s a nő egyénisége lenyűgözi. Julian mind többet hallgatja Cait amatőr bandájának demóját, majd elmegy az egyik koncertjükre, és söralátétekre írva és rajzolva fogalmazza meg tanácsait a lánynak. Így kezdődik a "kapcsolatuk", amely e-maileken és dalokba rejtett üzeneteken keresztül egyre mélyül, anélkül hogy találkoznának. Julian folyton halogatja a pillanatot, míg végül követi a lányt az egyre népszerűbb zenekar európai turnéjára, s Budapesten talán sor kerülhet a nagy találkozásra...

A Prága, Az egyiptológus és az Angelica szerzője ezúttal is bámulatosan eredeti regényt alkotott: egy nagy "love story"-t, melyben az intimitás és a felejtés vágya küzd egymással, s közben végig szól a zene, mely éppúgy segít elviselni, mint újra és újra felkavarni legnagyobb fájdalmainkat.

Adatok
Raktári kód:
706855
ISBN:
9630790062
EAN:
9789630790062
Eredeti megnevezés:
The Song is You
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
348
Méret [mm]:
130 x 188 x 22
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások