Nincs engedélyezve a javascript.
Calico Joe
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
1 995.-
Eredeti ár:
3 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
1973 nyarán Joe Castle számított a profi baseball csodagyerekének. Ő volt minden idők legtehetségesebb újonca, aki teljességgel elkápráztatta a chicagói Cubs csapatának szurkolóit, s hamarosan baseballrajongók millióinak bálványa lett. John Grisham legújabb regényében Calico Joe a pályán kívül történő események elbeszélése által lesz valódi klasszikussá.
Leírás a könyvről
1973 nyarán Joe Castle számított a profi baseball csodagyerekének. Ő volt minden idők legtehetségesebb újonca, aki teljességgel elkápráztatta a chicagói Cubs csapatának szurkolóit. Az arkansas-i Calico Rockból származó fiú már az első mérkőzésén is egyik hazafutást ütötte a másik után, minden egyes alkalommal udvariasan megbillentve sapkáját a tomboló közönség felé, miközben sorra döntötte meg a legnagyobb rekordokat.

Calico Joe-t hamarosan baseballrajongók milliói bálványozták szerte az Egyesült Államokban - így volt ezzel Paul Tracey, a Mets egyik dobójátékosának fia is. Amikor Paul apja, a kegyetlen játékstílusáról és kicsapongó életmódjáról ismert Warren Tracey először került szembe a pályán Calico Joe-val, Paul is ott izgult a lelátón, egyszerre szurkolva példaképének és az apjának. Ám Warren egyik dobása mindnyájuk életét örökre megváltoztatta.



Bár John Grisham legújabb regényében a baseballmeccsek is mindvégig izgalomban tartják az olvasót, a Calico Joe mégis a pályán kívül történő események elbeszélése által lesz valódi klasszikussá.
Adatok
Raktári kód:
724184
ISBN:
9639973770
EAN:
9789639973770
Eredeti megnevezés:
Calico Joe
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
137 x 202 x 23
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások