Nincs engedélyezve a javascript.
Strand
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"...esőben úszni számára az egyik legnagyobb öröm. Titkos boldogság, mint a pluszkanál barna cukor a reggeli zabkásájába, vagy az érzés, amikor olyan zokniba bújik bele, ami a radiátoron melegedett."
Leírás a könyvről
"...esoben úszni számára az egyik legnagyobb öröm. Titkos boldogság, mint a pluszkanál barna cukor a reggeli zabkásájába, vagy az érzés, amikor olyan zokniba bújik bele, ami a radiátoron melegedett."
A londoni Brixton nyitott strandja különleges hely. Menedék a nagyváros forgatagában, felfrissülés a nyári forróságban, öröm a szomorú napokon, megkönnyebbülés nehézségek idején, társaság a magányban, egyedüllét a tömegben, emlékezés, gyógyulás - mindenkinek kicsit más. Ez a strand évtizedek óta kitartóan szolgálja a környék lakóit, ám úgy tunik, ennek hamarosan vége: a közeli lakópark üzemeltetoje elit teniszklubbá fogja átalakítani a területet, a medencét feltöltik betonnal. A témáról a helyi lapnak a fiatal újságíró, Kate tudósít, akit már jó ideje semmi sem tud kizökkenteni pánikrohamokkal kísért depressziójából. A medencénél azonban megismerkedik a nyolcvanhat éves Rosemaryvel, akinek bámulatos ereje és egész életét beragyogó szerelmének emlékei kizökkentik a lányt nyomasztó apátiájából. A két no rendkívüli barátsága mindkettejüknek segíthet továbblépni egy nehéz életszakaszból, és mindehhez a medence élénkkék víztükre adja a tökéletes hátteret, és a célt, amelyért érdemes közösen küzdeniük. A Strand érzékeny humorú, bájos és szívmelengeto történet barátságról, szerelemrol és a közösség erejérol. Igazi jelen kori, nagyvárosi mese, amely felszabadít és erot ad a nagy csatákhoz és a hétköznapokhoz. "Kifinomult, elgondolkodtató és felemelo." Daily Mail
Adatok
Raktári kód:
761498
ISBN:
9789634475248; 9789634475255
EAN:
9789634475248
Megjelenés:
2019.04.12.
Oldalszám:
384
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Szerző

Libby Page
Libby Page
Főállűsú íróvá válása előtt a brit Libby Page, többek között a The Guardian újságírójaként tevékenykedett, de dolgozott már marketingesként a kiskereskedelemben és jótékonysági szervezetnél is. Az írással már igen fiatalon elkezdett foglalkozni, és a nemes ügyek felkarolása sem áll tőle távol, ugyanis 16 évesen azért írt könyvet, hogy az abból származó bevételeket a mellrákszűrés támogatására ajánlja fel. Magyarul Strand címmel olvashatjuk első regényét az Alexandra Kiadó gondozásában. Libby jelenleg Londonban él, és az írás mellett igyekszik másik nagy szenvedélyének, az úszásnak is hódolni.
Hasonló termékek