Nincs engedélyezve a javascript.
Rokonom, Rosy
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 790 Ft
3+2
Adrian Rookwhistle unalmas életét alaposan feldúlja különc nagybátyja végrendelete: ötszáz fontot hagy rá, valamint Rosyt, akiben van bizonyos hajlandóság az iránt, amit Adrian apja, a tiszteletes (ki csalhatatlan ösztönnel talált rá mindig a megfelelő közhelyre) "az alkohol ördögé"-nek titulált. Gerald Durrell ifjúsági regényt írt, a tőle megszokott humorral és állatszeretettel.
Leírás a könyvről

Adrian Rookwhistle unalmas életét alaposan feldúlja különc nagybátyja végrendelete: ötszáz fontot hagy rá, valamint Rosyt, akiben van bizonyos hajlandóság az iránt, amit Adrian apja, a tiszteletes (ki csalhatatlan ösztönnel talált rá mindig a megfelelő közhelyre) "az alkohol ördögé"-nek titulált.
Adrian rémülten várja egy cirkuszi artistanő érkezését - de ehelyett egy jószívű elefántot kap, akinek a nyomában romlás jár. Amíg eljutnak Londonból a tengerpartra, feldúlják a monkspepperi hajtóvadászatot, majdnem a földdel teszik egyenlővé Lord Fenneltree ősi fészkét, szétverik Mr. Clattercup vadonatúj színházát, de közben azért néhány jó barátot is találnak, sőt Adrian fülig szerelmes lesz.Gerald Durrell ifjúsági regényt írt, a tőle megszokott humorral és állatszeretettel. Jó szívvel ajánljuk hattól százhat évesig mindenkinek!Fordította: Borbás MáriaOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
737613
ISBN:
9630799010
EAN:
9789630799010
Eredeti megnevezés:
Rosy Is My Relative
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
142 x 197 x 20
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások