Nincs engedélyezve a javascript.
A Foxcote kúria lányai

A Foxcote kúria lányai
(E-könyv)

Három nemzedék. Két nyár. Egy mindent felforgató titok.

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Egy eldugott vidéki kúria melletti idilli erdőben újszülött kislányra találnak. A kúriában élő Harrington család befogadja a babát, és a hitetlenkedés hamar örömbe csap át. Éppen saját gyermekük elvesztését gyászolják, és a gyönyörű csecsemő új reményt ad nekik.
Leírás a könyvről
Egy eldugott vidéki kúria melletti idilli erdőben újszülött kislányra találnak.
A kúriában élő Harrington család befogadja a babát, és a hitetlenkedés hamar örömbe csap át. Éppen saját gyermekük elvesztését gyászolják, és a gyönyörű csecsemő új reményt ad nekik. Miután a család attól tart, hogy a hatóságok elvennék tőlük a gyermeket, titokban tartják a létezését, és megállítják az időt egy önfeledt nyár erejéig, ahol a megszokott szabályok - és törvények - mintha nem lennének érvényben.
Ám nem sokkal később valaki holtan hever a birtokon, és a tökéletes családról alkotott álmok szilánkokra törnek. Évtizedekkel később ezekből a szilánkokból kell összerakni az igazságot - legyen az bármennyire fájdalmas…

Eve Chase, a Borostyánba szőtt titkok szerzőjének új műve érzelmekkel teli, hátborzongató olvasmány családi titkokról és kötelékekről - és arról, hogyan találjuk meg önmagunkat, amikor a leginkább el vagyunk veszve.
Adatok
Raktári kód:
803425
EAN:
9789635824700
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
408
Hozzászólások
 

Szerző

Eve Chase
Eve Chase
A brit Eve Chase a Manchesteri Egyetemen szerzett irodalomból diplomát, majd újságíróként dolgozott. Első regényeit Polly Williams néven publikálta, ám az igazi áttörést az eredeti nyelven 2015-ben megjelent Borostyánba szőtt titkok hozta el. Eve Oxfordban él férjével, három gyermekükkel és rendkívül szőrös és aranyos golden retrieverükkel, Harryvel.