Nincs engedélyezve a javascript.
Szemtől szemben

Szemtől szemben
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 932.-
Eredeti ár:
3 449.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A születése óta vak Naomi Balkerne Heights kicsi, nyomasztó városkájában tengeti életét. Mindennapjai sivárak, házassága tönkrement; a 36 éves nő azt fontolgatja, hogy véget vet szenvedéseinek, és öngyilkos lesz. Ám a végzetes döntés előtt belebotlik egy brutálisan meggyilkolt fiatal nő testébe. Érzékeli, hogy valaki más is ott van a tetthelyen - aki őt figyeli.
Leírás a könyvről
A születése óta vak Naomi Balkerne Heights kicsi, nyomasztó városkájában tengeti életét. Mindennapjai sivárak, házassága tönkrement; a 36 éves nő azt fontolgatja, hogy véget vet szenvedéseinek, és öngyilkos lesz. Ám a végzetes döntés előtt belebotlik egy brutálisan meggyilkolt fiatal nő testébe. Érzékeli, hogy valaki más is ott van a tetthelyen - aki őt figyeli. Naomi ugyan nem láthatja gyilkost, mégis ő az egyetlen személy, aki azonosíthatja.
Ez a rémisztő igazság mindent megváltoztat: Naomi rádöbben, élni akar, éppen akkor, amikor az élete a legnagyobb veszélyben forog. Miközben a holttestek egyre csak gyűlnek, és a rendőrség hiábavalóban kutat a tettes után, minden egyes mozdulatára figyelnie kell, és megválaszolnia a kérdést, amin a sorsa múlhat: miért hagyta őt életben a gyilkos?
Egy ilyen apró kisvárosban a gyilkos biztosan a közelben ólálkodik, talán közvetlenül szemtől szemben vele…
Adatok
Raktári kód:
803146
EAN:
9786156187697
Eredeti megnevezés:
Before Her Eyes
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
400
Hozzászólások
 

Szerző

Jack Jordan
Jack Jordan
Az Angliában élő Jack Jordan 17 éves korában, agorafóbiával küzdve, háza rabságában írta meg első regényét. Az eredeti nyelven 2015-ben magánkiadásban megjelent Értük bármit egycsapásra az egyik legnépszerűbb kortárs thrilleríróvá tette Jacket, aki azóta ugyan legyőzte agorafóbiáját, ám továbbra is rabja az írás és az olvasás iránti szenvedélyének.