Nincs engedélyezve a javascript.
A romlás labirintusa
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 775 helyett
2 359 Ft
-15 %
Frank Castle főfelügyelőt még mindig kísérti egy huszonnyolc évvel korábban elkövetett brutális sorozatgyilkosság emléke. Akkor a nyomozás kudarcba fulladt, ami romboló hatással volt a karrierjére és magánéletére egyaránt. Újabb sorozatgyilkos kezdi el szedni áldozatait a régi esetekkel azonos módon, és Castle partnerével, Jacki Stone felügyelőnővel beleveti magát az ügy felgöngyölítésébe.
Leírás a könyvről

"Hirtelen ismét megjelent az alak. Csak állt és várt. Castle újra üldözőbe vette.

Az alak megfordult és irányt váltott, de Castle a sarkában volt, még a szagát is érezte.

Emlékezett a frissen sült kenyér illatára, arra, ahogy a konyhai asztalnál ült gyerekkorában. Az illat savanykásabb lett, a penészes rothadás, az elmúlás szagára váltott.

Amint ismét előrenyúlt, hogy megragadja, az ösvény megváltozott, és ő a sötétség közepén találta magát."Frank Castle főfelügyelőt még mindig kísérti egy huszonnyolc évvel korábban elkövetett brutális sorozatgyilkosság emléke. Akkor a nyomozás kudarcba fulladt, ami romboló hatással volt a karrierjére és magánéletére egyaránt. Újabb sorozatgyilkos kezdi el szedni áldozatait a régi esetekkel azonos módon, és Castle partnerével, Jacki Stone felügyelőnővel beleveti magát az ügy felgöngyölítésébe.

Együtt lépnek be abba a halálos labirintusba, amelynek középpontjában egy vészjósló ember áll - Castle szerint ő az eredeti gyilkosságok elkövetője. A férfi egy vallási szekta vezetője, és sötét játékot űz a rendőrséggel. A gyilkos közben politikusokat feszít keresztre, tökéletes precizitással darabolja fel áldozatait, és rejtett üzeneteket hagy a helyszíneken.

Vajon létezik-e kiút az újabb gyilkosságok és gyilkosok uralta világ, a bizonyosságok és mellékvágányok, múlt és jelen összefüggéseinek útvesztőjéből?

Adatok
Raktári kód:
734822
Eredeti megnevezés:
Apostle Rising
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
424
Hozzászólások