Nincs engedélyezve a javascript.
Ez fájni fog
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 932.-
Eredeti ár:
3 449.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Üdvözlünk a Bölcsesség Erdejében! Megőrizzük a titkaidat, ha te is megőrzöd a mieinket!
Natalie Collins már fél éve nem hallott a húga felől. Amikor utoljára beszéltek, Kit élete nem állt másból, mint unalmas munkanapokból, kötelező "boldog órákból" és halott édesanyja siratásából. A fiatal nő biztos volt benne, hogy az élet ennél sokkal többet tartogat számára.
Leírás a könyvről
Üdvözlünk a Bölcsesség Erdejében! Megőrizzük a titkaidat, ha te is megőrzöd a mieinket!

Natalie Collins már fél éve nem hallott a húga felől.
Amikor utoljára beszéltek, Kit élete nem állt másból, mint unalmas munkanapokból, kötelező "boldog órákból" és halott édesanyja siratásából. A fiatal nő biztos volt benne, hogy az élet ennél sokkal többet tartogat számára.
Majd rátalált a Bölcsesség Erdejére.

Egy magánkézben lévő kis szigeten a Bölcsesség Erdejének vendégei hat hónapos képzésen vesznek részt, és ezalatt tilos kapcsolatba lépniük a külvilággal. A szigorú szabályok nyomós okkal születtek: a vendégek így összpontosíthatnak igazán a valódi bátorságra, így válhatnak teljesen önmagukká. Natalie nem támogatta az ötletet, de Kitnek elege lett nővére cinizmusából, és útnak eredt a szigetre.

Hat hónappal később Natalie e-mailt kap egy a Bölcsesség Erdejéhez köthető címről: Tudjuk, mit csinált. Ön akarja elmondani a húgának, vagy ránk bízza? A pánikba esett Natalie a szigetre rohan, hogy tisztázza magát a húga előtt, és hazavigye őt. Ám könnyen lehet, hogy a titkaikat féltékenyen őrző testvérpár egyik tagja sem hagyja el többé a Bölcsesség Erdejét…
Stephanie Wrobel, a Bocsáss meg, Rose Gold! szerzőjének új regénye vérfagyasztó thriller a családi kötelékek között megbúvó sötétségről.
Adatok
Raktári kód:
803045
EAN:
9789635823130
Eredeti megnevezés:
This Might Hurt
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
400
Hozzászólások
 

Szerző

Stephanie Wrobel
Stephanie Wrobel
A Chicagóban felnövő Stephanie Wrobel gyerekkorában hátizsákszám hordta ki a könyveket a könyvtárból. Diplomája megszerzése után szép karriert futott be a reklámiparban, de mindig is az írás volt az igazi álma. Miután férjével és kutyájukkal Londonba költöztek, minden idejét az írásnak szentelte, és ennek lett a gyümölcse a Bocsáss meg, Rose Gold!, amely 2020 egyik legnagyobb thriller szenzációjának bizonyult.