Nincs engedélyezve a javascript.
Reménysugár
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 200 Ft
3+2
Mattie Sharpe első látásra beleszeretett a marcona Hugh Abbottba, akit a nővére "barbárnak" tart, a nagynénje viszont "igazi macsónak". Mattie összeszedte a bátorságát, és olyan ajánlatot tett neki, amelyet egy férfi sem utasított volna vissza. Ez a férfi mégis összetörte a szívét: elhagyta egy trópusi sziget kedvéért.
Leírás a könyvről

Az előkelő művészcsaládból származó Mattie Sharpe első látásra beleszeretett a marcona Hugh Abbottba, akit a nővére "barbárnak" tart, a nagynénje viszont "igazi macsónak". Mattie összeszedte a bátorságát, kibontotta a haját, és olyan ajánlatot tett neki, amelyet egy férfi sem utasított volna vissza. Ez a férfi mégis összetörte a szívét: csupán futó kalandnak tekintette együtt töltött éjszakájukat, és elhagyta egy trópusi sziget kedvéért. A sebzett szívű Mattie eldöntötte, hogy többé látni sem akarja.

Amikor egy csendes-óceáni szigeten ennek ellenére ismét összehozza őket a sors, hullák veszik őket körül, és ha kedves az életük, menekülniük kell a dzsungelben. Hugh ekkor már szánja-bánja bűnét, megpróbálja visszahódítani a lányt, Mattie azonban hallani sem akar róla - míg a férfi érintése újra fel nem szítja benne a tüzet. Csakhogy Hugh múltjából sötét figurák bukkannak fel, s Mattie-nek döntenie kell: megbízik-e a férfiban, akit szeret, de aki egyszer már csúnyán cserbenhagyta.

Jayne Ann Krentz legújabb izgalmas és bizsergető, romantikus kalandjában az álmaikkal szembesülnek a hősök, miközben megtapasztalják a család erejét és a szerelem hatalmát, amely ezúttal is mindent legyőz.

Adatok
Raktári kód:
706839
ISBN:
9630789721
EAN:
9789630789721
Eredeti megnevezés:
Silver Linings
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
360
Méret [mm]:
126 x 200 x 23
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások