Nincs engedélyezve a javascript.
Darwin-díjasok 3.
Elolvastam
Tetszik

Darwin-díjasok 3.

Győzzön a jobb

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 999 Ft
3+2
Az evolúció atyjának, Charles Darwinnak a tiszteletére létrehozott Darwin-díaj azoknak állít emléket, akik nagyban hozzájárultak az emberi faj genetikai tökéletesedéséhez, amikor saját génjeiket eltávolították a génállományból; egyúttal azt is megmutatták, hogy a józan ész nem is olyan magától értetődő dolog, mint gondolnánk.
Leírás a könyvről

Az evolúció atyjának, Charles Darwinnak a tiszteletére létrehozott Darwin-díj azoknak állít emléket, akik nagyban hozzájárultak az emberi faj genetikai tökéletesedéséhez, amikor saját génjeiket eltávolították a génállományból; egyúttal azt is megmutatták, hogy a józan ész nem is olyan magától értetődő dolog, mint gondolnánk.

Álljon előttünk intő példaként a seriff, aki kétszer is meglőtte magát. Okuljunk a saját lábát láncfűrésszel amputáló biztosítási csaló estében, és a méhek elől nejlonzacskóba menekülő farmer történetéből. Csodálkozzunk rá arra a fickóra, akit épp az az ág kólintott fejbe, melyet előzőleg sikeresen levágott. A Darwin-díjasok ismételten bebizonyítják, hogy amikor butaságról van szó, az emberiség minden más fajt képes felülmúlni.

Látogasson el a Darwin-díj hivatalos honlapjára! www.DarwinAwards.com

Adatok
Raktári kód:
715965
ISBN:
9632977133
EAN:
9789632977133
Eredeti megnevezés:
The Darwin Awards 3.
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
130 x 200 x 20
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások