Nincs engedélyezve a javascript.
Geoszférák 2009
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
5 405 helyett
4 594 Ft
15 %
A Szegedi Tudományegyetem Földtudományok Doktori Isko­lájában évente átlagosan 5-8 doktori védésre kerül sor. A doktori címek elérése jelentős tudományos aktivitást igé­éi, doktorandusztól és témavezetőtől egyaránt.
Leírás a könyvről

A Szegedi Tudományegyetem Földtudományok Doktori Isko­lájában évente átlagosan 5-8 doktori védésre kerül sor. A doktori címek elérése jelentős tudományos aktivitást igé­éi, doktorandusztól és témavezetőtől egyaránt. Míg a különböző folyóiratokban leginkább idegen nyelven megjelenő pub­likációk legtöbbször csak a szűkebb hazai és külföldi szakma számára hozzáférhető­ek, addig a Doktori Iskolákban elért tudo­mányos eredmények a szélesebb szakmai közönség érdeklődésére is számot tarta­nak.
Jelen kötetekkel a Földtudományok Dok­tori Iskola ezt a hiányt próbálja pótolni azzal, hogy a doktori (PhD) disszertációk összefüggő, tömörített, magyar nyelvű anyagait teszi közzé. A most induló Geoszférák című kötetek a Földtudományok Dok­tori Iskolában az adott naptári évben szü­letett munkákat foglalja össze.
Bízunk benne, hogy az Olvasó haszonnal fogja lapozni ezeket a kiadványokat, ame­lyek szándékaink szerint rendszeresen hely­zetképet adnak a Földtudományok Dok­tori Iskola legújabb kutatási eredményeiről

Adatok
Raktári kód:
719192
ISBN:
9789633060131
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
248
Méret [mm]:
170 x 245 x 22
Tömeg [g]:
787
Hozzászólások