Nincs engedélyezve a javascript.
Istenek kézjegyei

Istenek kézjegyei

Kutatás a kezdetek és a vég után

Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
1 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Graham Hancock új, rendkívüli könyve a modern régészet, geológia és csillagászat legfejlettebb eszközeit segítségül hívva drasztikus módon átértékeli az emberiség történelmét és felfedi az alábbi építmények illetve jelenségek közötti kísérteties kapcsolatok egész hálózatát : Az egyiptomi piramisok és a Nagy Szfinx; Az andoki Tiahuanacói templomok; A mexikói Hold- és Nappiramis; Az Antarktisz alatt húzódó elveszett kontinens; A gömbgeometria és a tengeri navigáció ősi ismeretei; Az emberiség legendái és mítoszai, melyek különös módon összecsengenek a nagy földrajzi távolságok ellenére is; A jégkorszakok kialakulásával kapcsolatos új elméletek. A szerző új bizonyítékai nem csak a legutóbbi jégkorszak idején virágzó civilizáció nyilvánvaló kézjegyeire világítanak rá, hanem betekintést engednek az egész Földünkre kiterjedő katasztrófák borzalmaiba is, melyek bekövetkeztével szinte nyom nélkül eltűnt ez a fejlett civilizáció.
Leírás a könyvről
Graham Hancock új, rendkívüli könyve a modern régészet, geológia és csillagászat legfejlettebb eszközeit segítségül hívva drasztikus módon átértékeli az emberiség történelmét és felfedi az alábbi építmények illetve jelenségek közötti kísérteties kapcsolatok egész hálózatát : Az egyiptomi piramisok és a Nagy Szfinx; Az andoki Tiahuanacói templomok; A mexikói Hold- és Nappiramis; Az Antarktisz alatt húzódó elveszett kontinens; A gömbgeometria és a tengeri navigáció ősi ismeretei; Az emberiség legendái és mítoszai, melyek különös módon összecsengenek a nagy földrajzi távolságok ellenére is; A jégkorszakok kialakulásával kapcsolatos új elméletek.
A szerző új bizonyítékai nem csak a legutóbbi jégkorszak idején virágzó civilizáció nyilvánvaló kézjegyeire világítanak rá, hanem betekintést engednek az egész Földünkre kiterjedő katasztrófák borzalmaiba is, melyek bekövetkeztével szinte nyom nélkül eltűnt ez a fejlett civilizáció.
Adatok
Raktári kód:
152514
ISBN:
9633672260
EAN:
9789633672266
Eredeti megnevezés:
Fingerprints of the Gods
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
620
Méret [mm]:
120 x 200 x 41
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások
 

Szerző

Graham Hancock
Graham Hancock
A brit író és újságíró 1950-ben született Edinburghban. Hancock az Atlantisz-mítoszt újraértelmező Istenek kézjegyei és ennek folytatása, az Istenek mágusai című kötet révén tett szert hírnévre, emellett pedig a (magyarul még nem elérhető) Entangled, a War God: Nights of the Witch, valamint a War God: Return of the Plumed Serpent című fantasyregények szerzője. Könyveit huszonhét nyelvre fordították le, és több mint kilencmillió példány kelt el belőlük világszerte.