Nincs engedélyezve a javascript.
Tűsarkúban a prérin
Olvastam
Kedvenc könyvem

Tűsarkúban a prérin

Pioneer Woman, a nő, akit a világ követ

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 490 Ft
3+2
Ree Drummond az a nő, akit a világ követ. Milliók kíváncsiak arra öt földrészen, mit és hogyan főz; mit mutat meg a fotóin a farmról és az övéiről; hogyan boldogul a gyerekneveléssel, hiszen mind a négyet ő tanítja otthon; mit gondol a családról, az életről, a világról. Ez a könyv arról szól, hogy a mindennapokban is van szerelem.
Leírás a könyvről

Ree Drummond az a nő, akit a világ követ. A The Pioneer Woman című blogjára havonta 22 milliószor kattintanak rá, a világ 25 legbefolyásosabb bloggere között tartják számon, míg a családi kategóriában a második legnépszerűbb blog az övé. Milliók kíváncsiak arra öt földrészen, mit és hogyan főz; mit mutat meg a fotóin a farmról és az övéiről; hogyan boldogul a gyerekneveléssel, hiszen mind a négyet ő tanítja otthon; mit gondol a családról, az életről, a világról. Olvassák, utánozzák és szeretik. Van már eladási listát vezető szakácskönyve, kedvelt mesekönyve, tévés főzőműsora, és a róla készülő film főszerepére már kiválasztották Reese Witherspoont.

De mindez nem alakult volna így, ha egy éjszakán nem szeret bele pillanatok alatt egy vérbeli cowboyba. Olyan ez a szerelem, amilyen csak a regényekben létezik. Ám ez a könyv éppen arról szól, hogy igenis van ilyen szerelem a mindennapokban is.

Receptekkel a világ egyik legnépszerűbb gasztroblogjáról!

Adatok
Raktári kód:
716260
ISBN:
9630820196
EAN:
9789630820196
Eredeti megnevezés:
The Pioneer Woman. Black Heels to Tractor Wheels
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
142 x 209 x 24
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk