Nincs engedélyezve a javascript.
Veszélyes ismeretség
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 243 Ft
-25 %
Sebastian Locke ötvenhat éves, dúsgazdag, bomlanak utána a nők: mi oka lenne megölni magát? Két gyereke és volt felesége próbálnak meg értelmetlen halálának végére járni. Egészen pontosan a két felnőtt gyereket jobban érdekli az örökölhető pénz, de Vivienne nem nyugszik. Kislányként szeretett bele férjébe, aki a gyámja lett anyja halála után, aztán a férje, aztán a volt férje.
Leírás a könyvről

"Azon a nyári délutánon, amikor életemben először megpillantottam, úgy éreztem, a legszebb férfi, akit valaha is láttam."Sebastian Locke ötvenhat éves, dúsgazdag, bomlanak utána a nők: mi oka lenne megölni magát? Két gyereke és volt felesége próbálnak meg értelmetlen halálának végére járni. Egészen pontosan a két felnőtt gyereket jobban érdekli az örökölhető pénz és hatalom, mint az igazság, de Vivienne nem nyugszik.

Kislányként szeretett bele Sebastianba, aki a gyámja lett anyja halála után, aztán a férje, aztán a volt férje - de a szokatlanul szoros kapcsolatnak egyik változás sem ártott.

A titok, amelyet végül kiderít, régebbi, mint hitte volna, és sokkolóbb, mint képzelte volna.Barbara Taylor Bradford ebben a regényében is az Amerikai Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország között szövi a szálakat, keresztül majdnem a teljes huszadik századon.Fordította: Dezsényi KatalinOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
736613
ISBN:
9630798891
EAN:
9789630798891
Eredeti megnevezés:
Dangerous to Know
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
364
Méret [mm]:
122 x 200 x 25
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások