Nincs engedélyezve a javascript.
Worluk a Káosz világa: Fagyföld 1.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
2 542 Ft
15 %
Van egy drén mondás: "Aki a Fagyföldet uralja, Dréniát uralja". De mi történik, ha a Fagyföldet bekebelezni próbáló de Frekhanser-család nagy hirtelen pusztulni kezd? Ha sorra elesnek fiai és lányait elvágott torokkal találják? Az exarcha megvénült, fél lábbal már a sírban van, egyetlen testvére halálos beteg.
Leírás a könyvről

Van egy drén mondás: "Aki a Fagyföldet uralja, Dréniát uralja". De mi történik, ha a Fagyföldet bekebelezni próbáló de Frekhanser-család nagy hirtelen pusztulni kezd? Ha sorra elesnek fiai és lányait elvágott torokkal találják? Az exarcha megvénült, fél lábbal már a sírban van, egyetlen testvére halálos beteg. Kié lesz Drénia Jégtrónja, amikor a jelenleg regnáló Első "Félpárevezős" Alek király sorsa megpecsételődik? Hogy kerül a képbe a lunnai Morigan de Leroux és Corinna Mendda, vagy Codric, a Dergán Farkas? Mire készülnek Dréniában a Nordesben azok a sötét hatalmak - döberki vámpírok? - akik ott lapulnak mindenhol, a legdrámaibb események mögött?

A kétkötetes Fagyföld shared-world első részében két regény és hét novella alkot összefüggő egészet, izgalmasan, meglepő fordulatokkal felvezetve egy a Káosz Világát megrázó sokk történéseit.

Adatok
Raktári kód:
148938
ISBN:
9639566828
EAN:
9789639566828
Eredeti megnevezés:
Frostland 1. - Blood of the Kings
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
125 x 206 x 34
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 
Hasonló termékek