Nincs engedélyezve a javascript.
Hal, mindenestül
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
19 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Akció:
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.
Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig.
Leírás a könyvről
Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást, ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást mindenestül.
Adatok
Raktári kód:
801868
EAN:
9789635823468
Eredeti megnevezés:
The Whole Fish Cookbook
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
216 x 283 x 23
Tömeg [g]:
1420
Hozzászólások