Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
január 15.
2023 legolvasottabb e-könyvei az Alexandra Kiadócsoport kínálatából

2023 legolvasottabb e-könyvei az Alexandra Kiadócsoport kínálatából

Könyvajánló

Nem mindenkinek van kapacitása és ideje a könyvesboltok széles kínálatában hosszasan nézelődni, megtalálva azokat a kedvenceket, amelyek a személyes ízlésének megfelelőek. Ilyenkor válik igazán hasznossá az online tér, ahol számos válogatás és olvasói visszajelzés áll a rendelkezésünkre, hogy ráleljünk a számunkra megfelelő témájú kiadványra – és persze egy e-könyvolvasó, hogy azonnal bele is vághassunk új szerzeményeinkbe. Továbbá nagy segítség lehet az olvasás ezen formája a folyton úton levőknek, hiszen nem kell cipelniük magukkal az aktuális könyvet/könyveket. 


De lássuk, melyek azok az e-könyvek, amelyek a lista elején landoltak!

1. Leiner Laura: 40 nyári nap

Az írónő egészen hatalmas rajongói olvasótábort tudhat a magáénak, könyvei népszerűsége töretlen. A 40 nyári nap sem kivétel ez alól. A történet egy fiatal lány 40 napjáról szól, amelyet egy állatparkban dolgozva tölt el. Ezalatt rengeteg új élménnyel és baráttal lesz gazdagabb, azonban van köztük egy igazán különleges, amely nagyban meghatározza ezeket a nyári napokat.

40 nyári nap

40 nyári nap

Leiner Laura
Carta TEEN Kiadó, 2023.04.26.
A tizenkilenc éves Zoé nyári munkát vállal egy állatparkban, ahol a flamingókerttel szemközti pultnál árusít pereceket a látogatóknak. A monoton napok fénypontját eleinte csak a reggeli HÉV-ezés jelenti számára, ahol megtetszenek egymásnak egy vele egy időben utazó, de eltérő megállónál leszálló sráccal.

2. Britney Spears: A bennem lévő nő

A bennem lévő nőben Britney most először tárja elénk elképesztő életútját – és a popzene történetének egyik legnagyobb előadójában rejtőző belső erőt. Britney Spears megalkuvás nélküli nyíltsággal és figyelemre méltó humorral megírt memoárja rávilágít a zene és a szeretet erejére, és annak fontosságára, hogy a nők végre a saját szavaikkal mondhassák el történetüket. A világsztár memoárja egyszerre sokkoló és inspiráló olvasmány!

A bennem lévő nő

A bennem lévő nő

Britney Spears
Alexandra Kiadó (A), 2023.
Britney Spears végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről.

3. Valérie Perrin: Trió

A francia írónő képes megragadni az élet apró dolgainak gyakran nem is sejtett árnyalatait. Ebben a megrendítő és lebilincselő történetben a kamaszkor mélységeit tárja fel előttünk, a múló időét, amely nemcsak egyesíthet minket, hanem akár közénk is állhat, hogy mindörökre elválasszon egymástól. Előző regényei, a Másodvirágzás és A vasárnap koldusai óriási sikert arattak, és immár harminc nyelven, összesen több millió példányban keltek el világszerte. 

Trió

Trió

Valérie Perrin
Európa Könyvkiadó, 2023.09.18.
Mulandó és örök, mint az ifjúság, a barátság, a szerelem.
1986. Adrien, Étienne és Nina a felső tagozaton ismerkednek meg egymással, és rövid időn belül elválaszthatatlan barátokká válnak. Van egy közös álmuk: együtt akarják elhagyni a porfészket, ahol felnőttek, hogy Párizsba költözzenek, és mindörökre együtt maradjanak.

4. Lucy Score: Amin sosem leszünk túl

A kisvárosi romantika koronázatlan királynőjének első könyve, a hazai és nemzetközi viszonylatban is óriásit robbant. Lucy Score Knockemout-trilógiájának első része egyszerre romantikus, csípős humorral és fülledt pillanatokkal teli. Kihagyhatatlan történet azoknak, akik egy igazán jó romantikus olvasmányhoz nyúlnának!

Amin sosem leszünk túl

Amin sosem leszünk túl

Ez a rosszfiú aztán nem fog belezúgni a jó kislányba!

Lucy Score
Pioneer Books, 2023.02.21.
Knockemout
Knox örömmel játssza a rosszfiú szerepét, az életét pedig épp úgy szereti, mint a kávéját: magában. Egyedül basset houndját, Waylont tűri meg maga mellett. Knox ki nem állhatja a drámát, még akkor sem, ha az egy szökevény menyasszony formájában kopogtat az ajtaján.

5. Jessica Pan: Bocs, hogy késtem, igazából nem is akartam eljönni

A Bocs, hogy késtem, igazából nem is akartam eljönni című könyv Jess az extrovertáltak világában töltött, vicces és fájdalmas évét követi nyomon, és hasznos lehet minden introvertált ember számára.

„Tisztázzunk valamit: nem hiszem, hogy bárki is – introvertált, extrovertált vagy bármi más – gyógykezelésre szorulna. Volt azonban egy olyan időszak, amikor boldogtalan introvertáltként éltem, és kíváncsi voltam, vajon hogyan változna meg az életem, ha egy évet eddig számomra ismeretlennek és ijesztőnek tűnő dolgok kipróbálására szánnék. Ez a könyv ezekről a próbálkozásokról szól. Jó szórakozást a rémes történeteimhez!”

Bocs, hogy késtem, igazából nem is akartam eljönni
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Bocs, hogy késtem, igazából nem is akartam eljönni

Egy introvertált rémes és tanulságos éve az extrovertáltak világában

Jessica Pan
Pioneer Books, 2023.05.25.
"Tisztázzunk valamit: nem hiszem, hogy bárki is - introvertált, extrovertált vagy bármi más - gyógykezelésre szorulna. Volt azonban egy olyan időszak, amikor boldogtalan introvertáltként éltem, és kíváncsi voltam, vajon hogyan változna meg az életem, ha egy évet eddig számomra ismeretlennek és ijesztőnek tűnő dolgok kipróbálására szánnék.

6. Tracy Wolff: Hadakozás

A Katmere tanárait és diákjait elrabolták, közeleg a háború. Az elmúlt évezredek legpusztítóbb, legvéresebb háborúja, amely a természetfeletti lények uralma alá hajtaná az emberiséget, és Cyrust az egész bolygó teljhatalmú urává tenné. Egy háború, amelyre nincsenek felkészülve, egy véres sakkjátszma, amelynek nem ismerik a szabályait. Mégis mit tehet egy tucat tinédzser, hogy mindezt megakadályozza? Tracy Wolff írói stílusa és történeteinek szövevényessége egy új fantáziavilágba kalauzolja az olvasót. 

Hadakozás

Hadakozás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.11.10.
Sóvárgás
"Ez egyáltalán nem az ő hibája. Ha viszont most megölöm, miközben tehetetlenül hever előttem a földön, az igenis az én hibám lesz. Ezzel a bűnnel pedig nem fogok tudni együtt élni."
A Katmere tanárait és diákjait elrabolták, közeleg a háború.

A teljes listáért kattins az oldalunkon található e-könyv fülre!