Nincs engedélyezve a javascript.

Aktuális akcióink

akcio_hir_copy-1.jpg
Limitált darabszámban elérhető könyvek már 200 Ft-tól!
Most vagy soha! Válogass limitált darabszámban elérhető könyveink közül! Közel 200 megjelölt kötetünket ráadásul kedvezményes áron, már 200 Ft-tól kínáljuk. Az ajánlat csak 2023. március 29-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
akcio_hir_copy.jpg
Könnyed romantika és forró kalandok 40–70% kedvezménnyel!
Engedj a csábításnak! Szívmelengető, könnyed, szórakoztató romantikus könyvek és forró történetek eredeti árhoz képest 40–70% kedvezménnyel!*
2023. március 17. – március 30.

* Az ajánlat a megjelölt termékekre, a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény mértéke az eredeti árhoz képest 40–70%, az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árához képest (lásd: Korábbi ár) előfordulhat eltérés.
0528_30.jpg
Előrendelhető köteteink
Előrendelés esetén bármelyik kötet a feltüntetett eredeti árhoz képest akár 30% előrendelői kedvezménnyel lehet a tiéd! Ráadásul a megjelenést követően előrendelőink kapják az országban elsőként kézhez a könyveket – még a könyvesboltok előtt!


Természetesen nem várjuk el, hogy előre fizess a könyvekért, amelyekre vársz – akár utánvétes, akár bankkártyás fizetési módot választasz, csak a könyv nyomdai megjelenése után kell kifizetned a számodra „lefoglalt” könyvet.