Nincs engedélyezve a javascript.

Cégcsoport

Moobius online könyváruház és könyves közösségi tér

Moobius online könyváruház és könyves közösségi tér

Hogy mi a Moobius célja? Az, hogy te is megtaláld a következő kedvenc könyved!

A Moobiuson több ezer könyv közül válogathatsz, és a legjobb, hogy nem vagy egyedül a keresésben! Oldalunkon rengeteg könyvajánlót, kritikát találsz cikkek, blogbejegyzések, interjúk és videók formájában, hogy eldönthesd, mi lenne a tökéletes következő olvasmány számodra. A könyvválasztás mostantól gyerekjáték lesz!

Hol találsz meg minket?
www.moobius.hu

Facebook: Moobius - Neked is van egy könyvünk
Instagram: @moobius.hu
TikTok: @moobius.hu

Alexandra Online Könyváruház

Alexandra Online Könyváruház

A név kötelez – az Alexandra több mint két évtizede meghatározó szereplője a könyvszakmának, nevéhez magas minőségű kiadványok és felejthetetlen olvasásélmények kapcsolódnak. Az Alexandra Online Könyváruház mostantól ismét a kiadócsoport értékeit képviseli, és munkásságunkkal arra törekszünk, hogy olvasóink számára a lehető legszélesebb könyvkínálatot – és persze kiemelt kedvezményeket és más exkluzív ajánlatokat – biztosítsunk!

Több mint 17 000 könyvvel, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítással várunk megújult weboldalunkon!

Szeretettel: Alexandra

Hol találsz meg minket?
www.alexandra.hu

Facebook: Alexandra
Instagram: @alexandraonline.hu

Alexandra Kiadó

Alexandra Kiadó

A pécsi székhelyű Alexandra Kiadó 1993-ban jött létre, s az elmúlt több mint húsz év alatt a hazai könyvpiac meghatározó szereplőjévé vált. Kínálatunk a legkülönfélébb műfajokat öleli fel: könnyed kikapcsolódást ígérő szórakoztató irodalmat, ismeretterjesztő és tényirodalmat ugyanúgy megjelentetünk, mint szépirodalmat, s hangsúlyos helyet kapnak profilunkban a gyerek- és ifjúsági kötetek, illetve a kisebbeknek szóló foglalkoztató könyvek is

Hol találsz meg minket?
www.alexandrakiado.hu

Facebook: Alexandra Kiadó
Instagram: @alexandra_kiado

Európa Könyvkiadó

Európa Könyvkiadó

Az Európa patinás, hatvan éve működő irodalmi könyvkiadó. Fő profilja a világirodalom klasszikus és reprezentatív kortárs alkotásainak megjelentetése magas színvonalú fordításokban. Tematikus és szerzői sorozatai mellett igényes szórakoztató irodalmat, valamint társadalomtudományi és tudományos ismeretterjesztő műveket is kiad. A magyar könyvkiadás egyik meghatározó szereplője, több mint 800 címmel van jelen a mindenkori könyvpiacon. Eddig 3 alkalommal nyerte el a 2001-ben alapított „Az Év Kiadója” címet.

Hol találsz meg minket?
www.europakiado.hu

Facebook: Európa Könyvkiadó
Instagram: @europa_konyvkiado

Cartaphilus Könyvkiadó

Cartaphilus Könyvkiadó

A könnyű műfaj legjava!
Filmes történetek, fantasy, romantika… Ha könnyű vagy éppen fantáziadús olvasmányra vágysz, nálunk megtalálod, amit keresel! Jojo Moyes, Debroah Harkness és a hivatalos Stranger Things-regények magyar kiadója.

Hol találsz meg minket?
www.cartaphilus.hu

Facebook: Cartaphilus Könyvkiadó
Instagram: @cartaphiluskonyvkiado

Pioneer Books

Pioneer Books

Igen, van hangom!
A női kiadó. Célunk, hogy könyveinkben teljes valójában mutassuk be, milyen is a modern nő: amilyen csak lenni szeretne!

Hol találsz meg minket?
www.pioneerbooks.hu

Facebook: Pioneer Books
Instagram: @pioneer_books

Carta TEEN Kiadó

Carta TEEN Kiadó

A Carta TEEN Kiadót az azóta hétszeres Aranykönyv-díjas ifjúsági író, Leiner Laura és nővére alapították 2015-ben, L&L Kiadó néven. Az idő és a könyvmegjelenések előrehaladtával a kiadó az Alexandra Kiadócsoport részévé vált, 2021-ben pedig nevében is a kiadócsoporthoz igazodott: az L&L Kiadó mostantól Carta TEEN.

A Carta TEEN Kiadó célja, hogy ahogyan eddig is, ezután is válogatottan igényes kiadványokkal szolgálja ki a 8-18 éves korosztály könyvigényeit. Szeretnénk, ha a gondozásunkban megjelenő ifjúsági kötetek segítségével egyre több és több fiatal ismerkedne meg az olvasás örömével és a könyvek szeretetével.

Hol találsz meg minket?
www.cartateen.hu

Facebook: Carta TEEN Kiadó
Instagram: @cartateen

Olvasás a Gyerekekért Alapítvány

Olvasás a Gyerekekért Alapítvány

Az olvasás nagyban segíti a fiatalok fejlődését, jövőbeni lehetőségeit, azonban a néhány gyermek számára a könyvek elérhetősége csak a térségi könyvtárban és az óvodában, iskolában adott, otthon nem. Ráadásul sok család – még ha tehetné is – nem szán elég időt a közös olvasásra.

Az Olvasás a Gyerekekért Alapítvány nonprofit szervezet azért jött létre, hogy minden gyermek és fiatal részesüljön az olvasás örömében.

Hol találsz meg minket?
www.olvasasagyerekekert.hu

Facebook: Olvasás a Gyerekekért Alapítvány
Instagram: @olvasasagyerekekert