Nincs engedélyezve a javascript.

Szépséghibás és akciós könyvvásárok a közeljövőben

Az Alexandra Kiadócsoport küldetésének tekinti, hogy az olvasás örömét minél több ember számára elérhetővé tegye. Mindennap azért dolgozunk, hogy könyveinkkel maradandót alkossunk; hogy izgalmas, érdekes és értékes kiadványokat adjunk olvasóink kezébe. Rengeteg könyv fordul meg a kezeink között; egyes példányok elkerülhetetlenül kisebb-nagyobb szépséghibát szenvednek. A tökéletes külső azonban nem minden: a belső értékek a legfontosabbak – főleg a könyvek esetén!

Az Alexandra Kiadócsoport egynapos kitelepülésein lehetőséget biztosítunk az olvasóknak országszerte, hogy széles kínálatunkból – akár több mint 15 000 könyv közül – hihetetlenül kedvező áron, már 100 Ft-tól válogassanak. A vásárokon azonban nem csak szépséghibás könyvekkel találkozhattok! Rengeteg hibátlan, akciós kiadvánnyal is várunk benneteket.

2023. december 2., Szombathely

Szombathelyen folytatódik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvásársorozata!
Most a szombathelyi – és Szombathely környéki – olvasóknak szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy széles kínálatunkból hihetetlenül kedvező áron válogathassanak.


Több mint 15 000 különféle könyv már 100 Ft-tól lesz kapható az Alexandra Kiadó egynapos könyvvásárán, 2023. december 2-án a Szombathelyi Piac Kiscsarnokában! A könyvvásár 10:00-kor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

A szombathelyi Piac Kiscsarnoka a Hunyadi János út 5-7. címen található.

hirdetes_copy-1.jpg

2023. december 9., Szeged

Ismét Szegedre érkezik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvására! Várunk benneteket a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ kiállítási termében!

Több mint 15 000 különféle könyv már 100 Ft-tól lesz kapható az Alexandra Kiadó egynapos könyvvásárán, 2023. december 9-én a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban! A könyvvásár 10:00-kor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Szegeden, az Ady tér 10. címen található. Megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel: a legközelebbi busz- és villamosmegálló a Vitéz utcai, illetve a Szentháromság úti. A kiállítási terem a földszinten található.

hirdetes_copy-2.jpg

2023. december 10., Békéscsaba

Békéscsabaiak, figyelem! Számos más városban tett látogatásunk után most ismét nektek szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy széles kínálatunkból hihetetlenül kedvező áron válogathassatok. Könyvvásárunkon ráadásul nem csak szépséghibás könyvekkel találkozhattok: rengeteg hibátlan, akciós kiadvánnyal is várunk benneteket.

Több mint 15 000 különféle könyv már 100 Ft-tól lesz kapható az Alexandra Kiadó egynapos könyvvásárán, 2023. december 10-én a CsabaParkban, a Pálinkamúzeumban! A könyvvásár 10:00-kor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

A CsabaPark – Pálinkamúzeum Békéscsabán, a Gyulai út 61/2 címen található.

hirdetes_copy-3.jpg

2023. december 16., Győr

Győriek, figyelem! Ismét Győrbe érkezik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvására! Várunk benneteket az ETO Park Élményközpont 1. emeletén!

Több mint 15 000 különféle könyv már 100 Ft-tól lesz kapható az Alexandra Kiadó egynapos könyvvásárán, 2023. december 16-án a győri ETO Park Élményközpontban! A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

Az ETO Park Élményközpont Győrben, a Nagysándor József u. 31. címen található. Megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel, az alábbi helyi autóbuszjáratok érintik: 8, 8B, 14, 14B, 15, 15A, 41.
A könyvvásár az Élményközpont 1. emeletén kerül megrendezésre, a mozgólépcsővel szemben. Elérhető a főbejáraton keresztül.

hirdetes.jpg

2023. december 17., Pécs

Pécsiek, figyelem! Számos más városban tett látogatásunk után most ismét nektek szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy széles kínálatunkból hihetetlenül kedvező áron válogathassatok. Könyvvásárunkon ráadásul nem csak szépséghibás könyvekkel találkozhattok: rengeteg hibátlan, akciós kiadvánnyal is várunk benneteket.

Több mint 15 000 különféle könyv már 100 Ft-tól lesz kapható az Alexandra Kiadó egynapos könyvvásárán, 2023. december 17-én a Pécsi Vásárcsarnokban! A könyvvásár 10:00-kor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

Az új Pécsi Vásárcsarnok a régi vásárcsarnok szomszédságában, a Zólyom utca 4. szám alatt található. Az épület könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is: a környező utcákban számos buszmegálló, illetve a közelben két nagy szabadtéri parkoló (Domus, Centrum) is várja a vásárra érkezőket.

hirdetes_copy-4.jpg

Csatlakozz zárt Facebook-csoportunkhoz!

Az Alexandra könyvvásárok VIP zárt Facebook-csoportot azért hoztuk létre, hogy gyorsan és hatékonyan tudjunk értesíteni benneteket a legközelebbi könyvvásárokról, felmérjük, melyik települést szeretnétek a következő események helyszínéül, és exkluzív lehetőségeket (például nyereményjátékot, a vásárt megelőző könyvfoglalást) tudjunk biztostani azoknak, akik nem szeretnének lemaradni az akciós könyvekről.

Menjetek biztosra, csatlakozzatok hozzánk, és értesüljetek mindenről első kézből!