Nincs engedélyezve a javascript.

Szépséghibás és akciós könyvvásárok a közeljövőben

Az Alexandra Kiadócsoport küldetésének tekinti, hogy az olvasás örömét minél több ember számára elérhetővé tegye. Mindennap azért dolgozunk, hogy könyveinkkel maradandót alkossunk; hogy izgalmas, érdekes és értékes kiadványokat adjunk olvasóink kezébe. Rengeteg könyv fordul meg a kezeink között; egyes példányok elkerülhetetlenül kisebb-nagyobb szépséghibát szenvednek. A tökéletes külső azonban nem minden: a belső értékek a legfontosabbak – főleg a könyvek esetén!

Az Alexandra Kiadócsoport egynapos kitelepülésein lehetőséget biztosítunk az olvasóknak országszerte, hogy széles kínálatunkból – akár több mint 15 000 könyv közül – hihetetlenül kedvező áron, már 100 Ft-tól válogassanak. A vásárokon azonban nem csak szépséghibás könyvekkel találkozhattok! Rengeteg hibátlan, akciós kiadvánnyal is várunk benneteket.

2024. június 1., Szeged

Ezúttal a szegedi (és Szeged környéki) olvasóknak szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy szépséghibás és akciós könyveink közül hihetetlenül kedvező áron válogathassanak. 

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Szegeden, az Ady tér 10. címen található. Megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel: a legközelebbi busz- és villamosmegálló a Vitéz utcai, illetve a Szentháromság úti. A kiállítási terem a földszinten található.

hirdetes_szeged.jpg

2024. június 8., Békéscsaba

Békéscsabaiak, figyelem! Számos más városban tett látogatásunk után most nektek szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy széles kínálatunkból hihetetlenül kedvező áron válogathassatok. 

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni. A Csabai Rendezvénypajta Békéscsabán, a Gyulai út 65/1. címen található.

bekescsaba_hirdetes.jpg

2024. június 15., Nagykanizsa

Nagykanizsán folytatódik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvásársorozata! A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

A Medgyaszay Ház Nagykanizsán, a Sugár út 5. címen található. Megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel, az alábbi helyi autóbuszjáratok érintik: 2, 8, 8Y, 18, 18Y.

hirdetes_nagykanizsa.jpg

2024. június 16., Veszprém

Veszprémiek, figyelem! Számos más városban tett látogatásunk után most nektek szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy széles kínálatunkból hihetetlenül kedvező áron válogathassatok. 

A könyvvásár a déli bejáraton keresztül közelíthető meg, a bejárattal szemben egy kínai üzlet található. A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

A „VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. Piac és Vásárcsarnok üzem Veszprémben, a Jutasi út 2. címen található. Megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel: a legközelebbi buszmegállók az „Autóbuszállomás” és a „Hotel”. (A vásárcsarnok épülete az autóbuszállomástól kb. 100 m-re, a hoteltől kb. 250 m-re található.)

hirdetes_poszt_copy.jpg

2024. június 22., Kecskemét

Kecskemétiek, figyelem! Számos más városban tett látogatásunk után most nektek szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy széles kínálatunkból hihetetlenül kedvező áron válogathassatok. 

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni. A Neumann János Egyetem Campus oktatási épülete az Izsáki út 5. szám alatt található.

hirdetes_kecskemet.jpg

2024. június 23., Nyíregyháza

Ezúttal a nyíregyházi (és Nyíregyháza környéki) olvasóknak szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy szépséghibás és akciós könyveink közül hihetetlenül kedvező áron válogathassanak. 

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni. A Búza téri Piaccsarnok Nyíregyházán, a Búza tér 23. címen található. Megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel, a csarnok közvetlen közelében két buszmegálló is található.

hirdetes_0317_nyhaza.jpg

2024. június 29., Buda

Budaiak, figyelem! Új helyszínre érkezik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvásársorozata!

Az ELTE lágymányosi campusának Gömb aulája a Pázmány Péter sétány 1/C címen található. A helyszínen 300 parkolóhely várja a vásárra érkezőket. A helyszín megközelíthető a 4-es és 6-os villamossal, valamint a 107-es, 153-as és 154-es buszokkal is.

hirdetes-3.jpg

2024. június 30., Székesfehérvár

Székesfehérváriak, figyelem! Először érkezik városotokba az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvásársorozata!

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Fürdősor 3. címen található.

hirdetes-2.jpg

2024. július 6., Eger

A nagy sikerű márciusi látogatásunk után most ismét Egerbe érkezik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvására!

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni. A Hotel Eger & Park a Szálloda út 1–3. címen található.

hirdetes_eger.jpg

2024. július 13., Debrecen

Számos más városban tett látogatásunk után újabb helyszínre érkezik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvására! Ezúttal a debreceni (és Debrecen környéki) olvasóknak szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy szépséghibás és akciós könyveink közül hihetetlenül kedvező áron válogathassanak.

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

A Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusa a Böszörményi út 138. címen található.

hirdetes_debrecen.jpg

2024. július 14., Kaposvár

Kaposváron folytatódik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvásársorozata!

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

A kaposvári Nagypiac a Baross Gábor u. 5–13. címen található. Bejárat a Laktanya utca felől!

hirdetes_kaposvar.jpg

2024. július 20., Budapest

Budapestiek, figyelem! Számos más városban tett látogatásunk után most nektek szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy széles kínálatunkból hihetetlenül kedvező áron válogathassatok.

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

A Rákóczi téri Vásárcsarnok Budapesten, a Rákóczi tér 7–9. címen található. A környék megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel: a legközelebbi villamosmegálló a 4-es, 6-os. Illetve az M4-es metróval is könnyen odataláltok. Ha autóval érkeznétek, akkor a csarnok mélygarázsában és a környező utcákban könnyedén parkolhattok.

hirdetes_budapest.jpg

2024. július 21., Pécs

A nagy sikerű márciusi látogatásunk után most ismét Pécsre érkezik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvására!

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

Az új Pécsi Vásárcsarnok a régi vásárcsarnok szomszédságában, a Zólyom utca 4. szám alatt található. Az épület könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is: a környező utcákban számos buszmegálló, illetve a közelben két nagy szabadtéri parkoló (Domus, Centrum) is várja a vásárra érkezőket.

hirdetes_pecs.jpg

Csatlakozz zárt Facebook-csoportunkhoz!

Az Alexandra könyvvásárok VIP zárt Facebook-csoportot azért hoztuk létre, hogy gyorsan és hatékonyan tudjunk értesíteni benneteket a legközelebbi könyvvásárokról, felmérjük, melyik települést szeretnétek a következő események helyszínéül, és exkluzív lehetőségeket (például nyereményjátékot, a vásárt megelőző könyvfoglalást) tudjunk biztostani azoknak, akik nem szeretnének lemaradni az akciós könyvekről.

Menjetek biztosra, csatlakozzatok hozzánk, és értesüljetek mindenről első kézből!