Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. június 22.
A milliárdos vállalkozó, aki megmutatja, hogyan lépj a nyomdokaiba

A milliárdos vállalkozó, aki megmutatja, hogyan lépj a nyomdokaiba

Előrendelhető újdonság

Az Iránban született Bet-David Patrick gyermekkorában, az 1990-es években zajló iraki–iráni háború előli menekültként érkezett családjával Amerikába, ahol végül olyan karriert épített fel, amelyről sokan álmodni sem mernek. A mára milliárdossá vált üzletember az amerikai hadseregben szolgált, mielőtt magával ragadta az üzleti élet, ma pedig a PHP Agency nevű biztosítótársaság tulajdonosa – szabadidejében többek között a YouTube-on osztja meg másokkal a sikeres élet titkát.

A 3,4 millió feliratkozóval rendelkező Valuetainment elnevezésű YouTube-csatornán azonban nem minden Bet-David Patrick körül forog; sőt többnyire ő kérdez másokat a sikereikről, vagy beszélget velük az amerikai és a nemzetközi politika jelentős eseményeiről.

Az üzleti mentorként és előadóként is elhíresült iráni üzletember nemcsak azoknak kedvez azonban, akik a digitalizáció és az influenszerek világába születtek, és abban otthonosan mozognak, hanem azoknak a régi vágású üzletembereknek – vagy leendő üzletembereknek – is, akik jobb szeretnek a könyvek útján belelátni a szakma rejtelmeibe.

Az Alexandra Kiadó gondozásában hamarosan magyarul is elérhetővé válik Bet-David Patrick 2020-ban megjelent könyve, a Gondolkodj öt lépéssel előre, amely szó szerint az olvasó kezébe adja a siker kulcsát. A szerző szerint öt kulcsfontosságú terület (a tisztánlátás, a stratégia, a növekedési taktika, valamint a készségek és felismerések megfelelő koordinációja), és persze végtelen kitartás szükséges ahhoz, hogy rálépjünk a felfelé ívelő karrier útjára, és azon rajta is maradjunk. És hát ki más tudná jobban megtanítani ezeket nekünk, ha nem egy olyan ember, aki a legszörnyűbb körülmények közül, a nulláról újrakezdve építette fel az életét, ma pedig milliárdokat érő vállalatok tulajdonosa?

A lehetőség mindenki előtt ott van, pusztán meg kell tanulnunk megfelelően mozgatni a figurákat az élet óriási sakktábláján. Ráadásul nekünk nem egyedül kell rájönnünk a megfelelő mozdulatokra, hiszen itt van Bet-David Patrick, aki megmutatja a megfelelő lépéseket!

Gondolkodj öt lépéssel előre
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Gondolkodj öt lépéssel előre

Bet-David Patrick
Alexandra Kiadó (A)
A sikeres vállalkozók és a kiváló sakknagymesterek egyaránt képesek arra, hogy a lehető legjobban rendezzék el a rendelkezésre álló információmorzsákat, és az így megalkotott képből kiindulva megtervezzék a következő öt lépésüket.