Nincs engedélyezve a javascript.
A Moobius és az ELEVENPARK ajándéka

Tegyük együtt felejthetetlenné az idei gyereknapot!

Állandó hűségprogram-partnereink mellett idén tavasszal az ELEVENPARK Játszóházakkal együttműködve még több olvasónk – és gyermekeik – arcára csalunk mosolyt!

Vásárolj 2022. április 15. és május 20. között a Moobiuson,

és könyvcsomagodhoz egy ajándék ELEVENPARK gyermek tiszteletjegyet is adunk!

Minden csomagba 1 ajándék gyermek tiszteletjegyet csomagolunk. A tiszteletjegy 1-et fizet 2 kap kedvezményre jogosít az ELEVENPARK Játszóházakban, vagyis egy teljes árú gyermekjegy vásárlása esetén plusz egy gyermek belépésére jogosítja a felhasználóját hétköznapokon nyitvatartási időben. A tiszteletjegy egy alkalommal használható fel, egyszerre egy tiszteletjegy használható fel. Egyéb kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, kereskedelmi forgalomba nem hozható. A belépés megtagadható. Érvényes a tiszteletjegyen megjelölt dátumig, vagyis 2022. december 31-ig.

Magyarország első és legnagyobb beltéri játszótere

Az ELEVENPARK Játszóházak összesen több mint 7000 négyzetméteren várják a felszabadult és emlékezetes szórakozásra vágyó családokat Budán az Új Buda Center Bevásárlóközpontban, Pesten pedig a Reno Udvarban.

helyszin1.jpg
helyszin2-1.jpg

FIGYELEM! Az ELEVENPARK Reno Udvar Játszóház 2022. május 2-án végleg bezárja kapuit. Utolsó nyitvatartási nap: 2022. május 1. Az ELEVENPARK Új Buda Center ezután is szeretettel várja a látogatókat.

Az ELEVENPARK Játszóházak hatalmas területükkel és egyedülálló játékkínálatukkal aktív játékra ösztönzik a gyerekeket. A játékelemek legnagyobb részét felnőttek is használhatják, így az egész család együtt játszhat.

kattints_jatek2_copy.jpg