Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. április 18.
A Moobius Online Könyvfesztivál mai napja egy kicsit más, mint a többi: sztárvendégek és tematika helyett ma lehetőséget biztosítunk arra, hogy beless egy könyvkiadó mindennapjaiba.🤗📚

Ismerd meg azokat az embereket, akik a kedvenc olvasmányaid mögött állnak! ✨ Az Alexandra Kiadó és az Európa Könyvkiadó munkatársai 18 és 20 óra között megosztják veled, hogyan és min dolgoznak éppen, miközben felteheted könyvkiadással kapcsolatos kérdéseidet is nekik. Szerkesztőség, marketing, kiadóvezetés – bármivel kapcsolatos is a kérdésed, a Moobius Idővonalon biztosan találsz olyan munkatársat, aki megválaszolja!

A Moobius Online Könyvfesztivál mai napja egy kicsit más, mint a többi: sztárvendégek és tematika helyett ma lehetőséget biztosítunk arra, hogy beless egy könyvkiadó mindennapjaiba.🤗📚 Ismerd meg azokat az embereket, akik a kedvenc olvasmányaid mögött állnak! ✨ Az Alexandra Kiadó és az Európa Könyvkiadó munkatársai 18 és 20 óra között megosztják veled, hogyan és min dolgoznak éppen, miközben felteheted könyvkiadással kapcsolatos kérdéseidet is nekik. Szerkesztőség, marketing, kiadóvezetés – bármivel kapcsolatos is a kérdésed, a Moobius Idővonalon biztosan találsz olyan munkatársat, aki megválaszolja!