Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2022. május 19.
A szomszédom volt, a legjobb barátom, az első szerelmem, és az első, aki összetörte a szívemet.

A szomszédom volt, a legjobb barátom, az első szerelmem, és az első, aki összetörte a szívemet.

Előrendelhető újdonság

Ginger Scott a legnépszerűbb kortárs amerikai romantikus írók közé tartozik, a USA Today, a The Wall Street Journal és az Amazon bestsellerszerzője. Ezenkívül a Goodreads Choice Awards és a RITA-díj jelöltje – utóbbi az amerikai romantikus írók legrangosabb elismerése. Minthogy az arizonai írónő a baseball nagy rajongója, két imádott dolgát: a szerelmet és a sportot ötvözi regényeiben – mégpedig nem is akárhogyan!

littlemisswrite_6.jpg
Ginger Scott
Forrás: Ginger Scott

A sikeres írónő új könyvsorozata, a Varsity első kötete, amely a Szívtipró bajnok címet viseli, már előrendelhető a Pioneer Books gondozásában. Mi tudna jobb alapként szolgálni egy szerelmi történethez, mint két gyerekkori barát, akikből később ellenség, a végén szerető válik?

„A szomszédom volt, a legjobb barátom, az első szerelmem, és az első, aki összetörte a szívemet. Lucas Fuller feldúlta az életem. Azóta eltelt két év. Idősebbek lettünk, felnőttünk, még iskolát is váltottam, hogy elmúljon az általa okozott fájdalom. Hiába. Képtelen vagyok elfelejteni csodálatos kék szemét. Itt az ideje, hogy megtudjam az igazságot, vállaljam a kockázatot, és talán még az igaz szerelem is rám talál.”

June és Lucas szomszédok voltak, és legjobb barátok, amíg a dolgok bonyolulttá nem váltak, és Lucas meg nem szakított minden kapcsolatot köztük. Most két év után June visszatért ugyanabba a középiskolába, ahova Lucas is jár, és nincs rá módjuk, hogy elkerüljék a konfrontációt. Vajon meglelik-e a módját, hogy újra egymásra találjanak, vagy a kapcsolatuk örökre elveszik? Erre a feszült és izgalmas kérdésre keresi a regény a választ.

„Lucas és June története a középiskolás éveinkbe repít vissza… És felidézi annak minden velejáróját is: drámákat, első szerelmeket és a középiskolás sportokat.” – Goodreads olvasói vélemény

Szívtipró bajnok
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Szívtipró bajnok

Ginger Scott
Pioneer Books
Varsity
A szomszédom volt, a legjobb barátom, az első szerelmem, és az első, aki összetörte a szívemet. Lucas Fuller feldúlta az életem. Azóta eltelt két év. Idősebbek lettünk, felnőttünk, még iskolát is váltottam, hogy elmúljon az általa okozott fájdalom. Hiába. Képtelen vagyok elfelejteni csodálatos kék szemét.