Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. június 18.
A teljes ketogén diéta kezdőknek kategóriájának legsikeresebb könyve

A teljes ketogén diéta kezdőknek kategóriájának legsikeresebb könyve

Manapság szinte naponta jelennek meg új diétatrendek, azonban a ketogén diéta hatékonysága vitathatatlan. Sok híresség, például Halle Berry és Vanessa Hudgens is erre az étrendre esküszik. Az életmódváltás azonban nem egyszerű, akkor sem, ha már bevált módszerekről beszélünk.

A témában íródott kötetek közül kiemelkedik Amy Ramos A teljes ketogén diéta kezdőknek című könyve, ami a címéhez hűen az alapoktól mutatja be a nagy mennyiségű zsír és minimális szénhidrát bevitelén alapuló életmódot. A könyv elképesztő sikernek örvend világszerte, már több mint 500 ezer eladott példányszámnál tart, és töretlenül vezeti az Amazon bestsellerlistáját a Low Carb Cooking, vagyis az alacsony szénhidráttartalmú étrendet népszerűsítő könyvek kategóriájában.
Ez a könyv pontosan aztadja, amire az olvasónak szüksége van: könnyen követhető étrendet, támogatást a diéta betartásához és egészséges recepteket, amelyek azon kívül, hogy finomak, még a különböző ételallergiákra és étrendekre is tekintettel vannak.

Életmódváltásba kezdene, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? A teljes ketogén diéta kezdőknek című könyvet olvasva minden kérdésre választ kaphat!

A teljes ketogén diéta kezdőknek

A teljes ketogén diéta kezdőknek

Amy Ramos
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Ha már teszteltük a diéták színe-javát az Atkinstől a zónán vagy a nyers ételeken át egészen a mediterrán táplálkozásig, és mégsem jutunk eredményre, ideje változtatni! Kutatások bizonyítják, hogy a ketogén (keto) diéta segít követőinek a jobb egészségi állapot és a karcsúbb derék elérésében.