Nincs engedélyezve a javascript.
szerk1.jpg
György Tekla
2020. április 17.
A tökéletes hobbi és kikapcsolódás az olvasás, főleg akkor, ha a könyvek dobozokban érkeznek, így pedig Borisz (fekete) és Kátya (cirmos) is profitálhatnak belőle.

Kérdezték már párszor, hogy a könyveken kívül milyen hobbijaim vannak, és a cicáimat is szoktam említeni, mert sokszor fél-egy órára is ott felejtem magam mellettük. A mostani helyzetben pedig főleg ők az én kis csodáim, van kihez szólni, van kiket ölelgetni. Sőt, még motiválnak is, ma délelőtt Kátya olyan lemondóan nézett rám, amiért még mindig nem folytattam a szakdolgozatom, hogy elszégyelltem magam :D

Ha gondolkodsz az egyedüllét miatt azon, hogy kisállatot fogadj be/örökbe, remek döntés, de előtte mindenképpen mérlegelj, hogy anyagilag, időben, stb. is biztosan be tudod-e vállalni!

A tökéletes hobbi és kikapcsolódás az olvasás, főleg akkor, ha a könyvek dobozokban érkeznek, így pedig Borisz (fekete) és Kátya (cirmos) is profitálhatnak belőle. Kérdezték már párszor, hogy a könyveken kívül milyen hobbijaim vannak, és a cicáimat is szoktam említeni, mert sokszor fél-egy órára is ott felejtem magam mellettük. A mostani helyzetben pedig főleg ők az én kis csodáim, van kihez szólni, van kiket ölelgetni. Sőt, még motiválnak is, ma délelőtt Kátya olyan lemondóan nézett rám, amiért még mindig nem folytattam a szakdolgozatom, hogy elszégyelltem magam :D Ha gondolkodsz az egyedüllét miatt azon, hogy kisállatot fogadj be/örökbe, remek döntés, de előtte mindenképpen mérlegelj, hogy anyagilag, időben, stb. is biztosan be tudod-e vállalni!

Takács Réka - Alexandra Kiadó marketing
Takács Réka - Alexandra Kiadó marketing
2020. április 17. 18:59
Válaszolok
94149234_1453257378182496_5916319211176591360_n.jpg
Teljes mértékig egyetértek! Egy szőrös jóbarát megszépíti ezeket a nehéz napokat is! :)
György Tekla
György Tekla
2020. április 17. 19:15
Válaszolok
Bizony!
Nagy Zsolt
Nagy Zsolt
2020. április 17. 19:44
Válaszolok
Imádnék cicatulajdonossá válni!