Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2022. december 14.
Az Európa Könyvkiadó szerzőinek karácsonyi dedikálása

Az Európa Könyvkiadó szerzőinek karácsonyi dedikálása

A könyves világ hírei

Egy dedikált könyv tökéletes karácsonyi ajándék lehet szeretteinknek – vagy akár saját magunknak is!

Épp ezért az Európa Könyvkiadó lehetőséget biztosít olvasóinak, hogy magyar szerzőinkkel és elismert fordítóinkkal találkozhassanak egy családias hangulatú karácsonyi dedikálás alkalmával 2022. december 15-én, csütörtökön 17 órától az Írók Boltjában.

Szerzőink és fordítóink, akikkel a helyszínen találkozhattok: Háy János, Bódis Kriszta, Kovács Krisztián, Réz Anna, Barna Imre, Révész Sándor, Soproni András és Dési János.

A dedikálásra szánt kiadványok megvásárolhatók a helyszínen – de természetesen saját példányaiddal is érkezhetsz.

Persze azokra is gondolunk, akik nem tudnak ellátogatni személyesen az Írók Boltjába: mindegyik érintett könyvünk kérhető online is személyes dedikálással. Írd meg nekünk, kinek szeretnéd dedikáltatni a könyve(ke)t, mi pedig gondoskodunk róla, hogy a szerző/fordító aláírja a példányod, és még karácsony előtt eljuttatjuk hozzád futárszolgálattal! Részletekért látogass el az Európa Könyvkiadó weboldalára!

Várunk szeretettel minden érdeklődőt december 15-én az Írók Boltjában (1061 Budapest, Andrássy út 45.)! Azok számára, akik pedig nem tudnak személyesen csatlakozni hozzánk, élőben jelentkezünk majd be a helyszínről.