Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. május 8.
Azt mondják, mindig a feleség a tettes. De melyik?

Azt mondják, mindig a feleség a tettes. De melyik?

Könyvajánló

Tess Stimson brit származású írónő kezdetben haditudósítóként dolgozott, később főállású írói karrierbe fogott, ami láthatóan jó ötletnek bizonyult. Több mint egy tucat könyvet írt már, melyeket világszerte publikáltak, és több mint húsz nyelvre lefordítottak. Az elmúlt években a női fikciós történetek helyett a sötétebb tónusú pszichológiai thrillerekkel kezdett el foglalkozni, amelyek szintén nagy nemzetközi sikerre tettek szert, és az írónő állítása szerint jobban is illenek a személyiségéhez.

Maradva ennél az új stílusnál, hamarosan érkezik Tess Stimson új könyve Az enyém, vagy a tiéd sem! címmel, amely nagyon izgalmas thrillernek ígérkezik, féltékenységgel, titkokkal és egy gyilkosággal megfűszerezve.

Louise-t egy másik nőért hagyta el a férje, Andrew, és végig kell néznie, ahogy a férfi új családot alapít. Az a bizonyos másik nő most a felesége – de Louise nem hagyja, hogy az új feleség, Caz elbitorolja azt a férfit és azt az életet, amely egykor az övé volt.

Miközben a bosszúszomjas Louise mind mélyebbre ás Caz múltjában, a két nő kényszeredetten udvarias viszonya elmérgesedik. Azonban elkeseredett küzdelmük közepette egyre több minden derül ki arról a férfiról is, akihez mindketten hozzámentek. És amikor Andrew-t meggyilkolják egy családi összejövetelen, mind az új, mind a volt feleség ott áll a holttest felett.

A Waterstones összegyűjtött pár véleményt a könyvről:

„A szerző nagyon jól tudta, hogyan kell fokozni a feszültséget. Különböző nézőpontok között váltakozik a történet, és mindig akkor vált, amikor az izgalom már elérte a tetőfokot.”

„Mi a fene! Egy holttest, és a gyanúsított két feleség. Ennél briliánsabb nem is lehetne. Izgatottság lesz úrrá rajtam, amikor elkezdem olvasni a szerző okos szavait. A családi dráma lebilincselő; a hazugságok túlcsordulnak, a titkok pedig feltárulnak, ahogy haladunk előre az egyes fejezetekben. Egy részem örül, hogy meghalt a férj, a rendőrségi interjúkkal a történetben egyik isteni csavar követi a másikat. Ki lehet a tettes? Zseniálisan szövődnek egybe az eltervezett és az utóbb megvalósult események. A könyv hasonlóan működik Pandóra szelencéjéhez: ahogy a fedelét felnyitjuk, minden bűn kiszabadul – és a gyilkossággal éri el a tetőpontot.”

Ilyen ajánlók mellett nem lehet csak úgy elmenni! Az enyém vagy a tiéd sem! már előrendelhető az Alexandra Kiadó gondozásában.

Az enyém, vagy a tiéd sem
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Az enyém, vagy a tiéd sem

Tess Stimson
Alexandra Kiadó (A)
Louise-t egy másik nőért hagyta el a férje, Andrew, és most végig kell néznie, ahogy a férfi új családot alapít. Az a bizonyos másik nő most a felesége - de Louise nem hagyja, hogy az új feleség, Caz elbitorolja azt a férfit és azt az életet, ami egykor az övé volt. Miközben a bosszúszomjas Louise mind mélyebbre ás Caz múltjában, a két nő kényszeredetten udvarias viszonya elmérgesedik.