Nincs engedélyezve a javascript.
lapful_ikon-1.png
Carta TEEN Kiadó
2022. január 20.
Bűnüldöző galambok? De még milyenek!

Bűnüldöző galambok? De még milyenek!

Előrendelhető újdonság

Felröppent a hír, miszerint a nagy sikerű, mostantól Magyarországon is előrendelhető Az Igazi Galambok-könyvek mögött álló ausztrál szerző-illusztrátor páros – Andrew McDonald és Ben Wood – közös filmfejlesztésbe kezd a Nickelodeon gyerekcsatornával.

A háromrészes könyvsorozat első része 2021 januárjában jelent meg az Egyesült Államokban Az Igazi Galambok üldözik a bűnt címmel, melyet tavasszal Az Igazi Galambok falják a veszélyt, ősszel pedig Az Igazi Galambok keményen fészkelnek követett.

Hogy kik azok az Igazi Galambok? A bűnüldözés elszánt hősei, kiknek bandáját maga az álcázás mestere vezeti! Megoldják a rejtélyeket! Hová tűnt az összes morzsa a parkból? Ki állít csapdát a denevéreknek? Megelőzhető-e egy rémséges vacsorakatasztrófa? Az Igazi Galambok kiderítik! Még sosem volt ilyen menő a bűnüldözés! De az Igazi Galambok nem csupán a bűnüldözés fenegyerekei, akik újra és újra megmentik a várost a legtollborzolóbb veszélyektől. Ők a legjobb barátok. Vajon túléli barátságuk a következő magasröptű kalandot, amelyben palackba zárt madarak és egy vérszomjas, hataloméhes íbisz is szerepel? Máskor egy elszabadult csontropogtató keselyűvel kell szembeszállniuk, és megoldani a rejtélyes rémgyerek ügyét, végül pedig megtalálni a tökéletes fészket. Vajon sikerülni fog nekik?

„Rengeteget nevettünk a könyv olvasása közben, ráadásul sokkal nyugodtabb az álmunk, mióta tudjuk, hogy az Igazi Galambok vigyáznak ránk odakint.” – Peter Helliar ausztrál humorista

Az Igazi Galambok üldözik a bűnt

Az Igazi Galambok üldözik a bűnt

Andrew McDonald, Ben Wood
Carta TEEN Kiadó, 2022.03.08.
Az Igazi Galambok
Hogy kik azok az Igazi Galambok? A bűnüldözés elszánt hősei, kiknek bandáját maga az álcázás mestere vezeti! Megoldják a rejtélyeket!
Az Igazi Galambok falják a veszélyt

Az Igazi Galambok falják a veszélyt

Andrew McDonald, Ben Wood
Carta TEEN Kiadó, 2022.06.30.
Az Igazi Galambok
Az Igazi Galambok nem csupán a bűnüldözés fenegyerekei, akik megmentik a várost. Ők a legjobb barátok. Vajon túléli barátságuk a következő magasröptű kalandot, amelyben palackba zárt madarak és egy vérszomjas, hataloméhes íbisz is szerepel?
Az Igazi Galambok keményen fészkelnek
Kék könyveink akcióban!

Az Igazi Galambok keményen fészkelnek

Andrew McDonald, Ben Wood
Carta TEEN Kiadó, 2023.09.12.
Az Igazi Galambok
Az Igazi Galambok újra és újra megmentik a várost a legtollborzolóbb veszélyektől.

2021 nyarán a Nickelodeon bejelentette, hogy hamarosan animációs film és televíziós sorozat készül Az Igazi Galambok pimaszul beszélő, dülledt szemű, igazságosztó madarairól.

Az Igazi Galambok illusztrátora, Ben Wood és én annyira izgatottak vagyunk, hogy a mi vagány, bűnözés ellen dolgozó madaraink hamarosan berepülnek a Nickelodeon stúdióiba” – mondta a könyvek szövegéért felelős Andrew McDonald.

A Nickelodeon pedig így nyilatkozott az adaptációról:

Az Igazi Galambok egy bűnüldöző galambokból álló titkos osztagról szól. Nagy izgalmakat és igazi vidámságot kínál a gyerekeknek, vagyis tökéletes választás a közönségünk számára. A Fulwell 73 Productions hihetetlen csapatának humorát és szakértelmét egyesítve készen állunk arra, hogy megmutassuk a gyerekeknek, mit is csinálnak a galambok valójában –üldözik a bűnt, rejtélyeket oldanak meg, elkapják a rosszfiúkat, és biztonságban tartják a környéket.” (Ramsey Naito ügyvezető alelnök – Nickelodeon Animation gyártás és fejlesztés)

Az adaptációt a beszélgetőműsoráról és kisebb, humoros filmszerepeiről hazánkban is ismert James Corden, valamint Ben Winston filmproducer készítik, az alkotók, McDonald és Wood pedig tanácsadó producerekként lesznek jelen.

„Nagyon örülünk, hogy a nagyszerű nickelodeonos barátainkkal közösen dolgozhatunk ezeken a csodálatos, bájos és vicces könyveken, és alig várjuk, hogy életre kelthessük őket a gyerekek számára” – nyilatkozta Ben Winston.