Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2021. március 29.
„Csodálatos regény, telis-teli empátiával” – Elle

„Csodálatos regény, telis-teli empátiával” – Elle

Előrendelhető újdonság

„Gyönyörű könyv. Keane elbeszélői stílusa és bölcsessége magával ragadó.” – Stephen King

Végre magyar nyelven is előrendelhetővé vált Mary Beth Keane The New York Times-bestsellerregénye, a Kérj meg újra!, az amerikai The Tonight Show 2019-es nyári könyvklubjának és a People magazin 2019-es éves toplistájának nyertese.

Francis Gleeson és Brian Stanhope, a két újonc New York-i rendőr egy kedves külvárosban, egymás szomszédságában telepedik le családjával. A két ház zárt ajtaja mögött zajló események – Francis felesége, Lena magányossága, illetve Brian felesége, Anne instabilitása – készítik elő a két család közt kirobbanó tragédiát és annak évtizedeken át ható következményeit.

Francis és Lena lánya, Kate, valamint Brian és Anne fia, Peter között mély barátság, majd abból kibontakozó szerelem szövődik. A történések elszakítják őket, ám a gyerekkori emlékek óhatatlanul visszasodorják őket egymás felé. Szerelmüket újra és újra próbára teszi a családtagok rosszallása, a mindennapok nehézségei és a múlt árnyai. Vajon a szeretet, a törődés és a hűség elegendő ahhoz, hogy megszabadítsa őket az örökölt és szerzett terhektől?

Mary Beth Keane a Virginiai Egyetemen szerzett diplomát. Egyike volt a National Book Foundation által díjazott öt fiatal szerzőnek, és elnyerte a Guggenheim írói ösztöndíjat. Harmadik regénye, a Kérj meg újra! megjelenésekor rögtön a The New York Times bestsellerlistájának ötödik helyére került. Jelenleg a New York állambeli Pearl Riverben él férjével és két fiával.

Kérj meg újra
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Kérj meg újra

Mary Beth Keane
Európa Könyvkiadó, 2021.04.30.
Mennyit tud megbocsátani a család? Francis Gleeson és Brian Stanhope, a két újonc New York-i rendor egy kedves külvárosban, egymás szomszédságában telepedik le családjával.