Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. március 25.
E-könyv-kínálatunk folyamatosan bővül!

E-könyv-kínálatunk folyamatosan bővül!

A könyves világ hírei

A technológia fejlődésével az e-könyvek egyre nagyobb szerephez jutnak a könyvpiacon. Egy 2019-es statisztika alapján az Amerikai Egyesült Államokban az olvasásszeretők 25%-a már inkább e-könyvet olvas a tradicionális, nyomtatott forma helyett. Az e-könyveknek számos előnyük van: könnyen szállíthatók, azonnal hozzáférhetők, és egy nagyobb befektetés, az e-könyv-olvasó megvásárlása után lényegesen olcsóbbak is, mint a nyomtatott könyvek.

10 ok, amiért eKönyvet olvass!
10 ok, amiért eKönyvet olvass!
Összegyűjtöttük a legjobb érveket az olvasás modern formája mellett.

Amiért azonban manapság kiemelt szerephez jut az olvasás modern formája, az a tény, hogy e-könyvért nem szükséges könyvesboltba mennünk vagy másokkal érintkeznünk, így ezt az olvasási formát olyanok is választhatják, akik a koronavírus járvány veszélyeztetettjei közé tartoznak, vagy különösen elővigyázatosak kívánnak lenni ebben a nehéz időszakban.

A nyomdák leállása miatt ráadásul számos új, jelenleg előrendelhető státuszú könyv is csak e-könyv formátumban tud az eredetileg tervezett dátumra megjelenni. Éppen ezért a Moobiuson kiemelt figyelmet szentelünk az e-könyveknek, és arra törekszünk, a lehető legtöbb könyvünk – legyen szó új megjelenésről vagy régi kedvencről – elérhető legyen .ePub és .mobi formátumokban is az olvasók számára. Látogass el e-könyv-oldalunkra, hiszen szinte naponta új könyvek válnak elérhetővé!

0313_06-1.jpg