Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2022. január 24.
Egy történet, amelyben a művészet felfedezése egyet jelent az élet megismerésével.

Egy történet, amelyben a művészet felfedezése egyet jelent az élet megismerésével.

Könyvajánló

Egy menekülő lány.
Egy lélegzetelállító és rejtélyes hely Rómában.
Egy művészettörténeti kaland a lélek útvesztőjében.

Rómában egy fiatal lány utoljára szívja magába az Örök Város zajait, mielőtt élete gyökeres fordulatot venne. Nem a buzgó hit indította el ezen az úton, hanem a megnyugvás és a boldogság iránti vágy, amelyről úgy gondolja, csak egy zárda falai közt találhatja meg.

Virginia próbál beilleszkedni a Santi Quattro Coronati apácaközösségébe, de miközben a múltja is kísérti, egyre több titok megőrzése nehezedik rá. A felszín látszólagos nyugalma alól, az éber és szorongó tekintetekben hamar megvillannak a nyugtalanító részletek: a nővérek testén és arcán megbúvó sebhelyek, a kényszeres mozdulatok. És a kolostor további meglepetéseket is tartogat számára. Főleg miután egy fiatal kutató érkezik a zárt világba, aki bevonja őt egy évszázadok óta az épületben rejtegetett titkos terem utáni nyomozásba. Vivì egyre biztosabb benne, hogy minden kérdésére itt fogja megtalálni a választ. Új és kiismerhetetlen nővérei közt a fiatal lány ismét a művészetben talál társra, amelynek apja történeteinek köszönhetően kiskora óta szenvedélyes megfigyelője és rajongója.

A zárda azonban úgy tűnik, hogy kimondhatatlan rejtélyt őriz, egy mélyen nyugvó démoni szívet.

Costantino D’Orazio (1974) olasz művészetkritikus, kurátor és író. Hazájában számos művészettörténeti kötete jelent már meg, rádió- és televízióműsorok szakértő vendége. A Nővérek és démonok az első regénye.

A könyv Rómában játszódik, és egy olyan esemény köré épül, amelynek művészettörténeti vonatkozása 1996-ban a valóságban is világszenzációt jelentett. A szerző biztos tudással avatja be az olvasót a felfedezett értékek jelentésébe, miközben izgalmasan fejti fel a szereplők titkait, hogy végül minden szál összeérjen.

Részlet a könyvből:

„Fogadd meg egy ember szavait, aki több mint hetven éve éli a kolostori létet. Semmi sem vigasztal úgy, mint az ima, ám nem is zúz darabokra semmi az imánál jobban. A kolostorban magadra maradsz a gyengeségeiddel szemben.”

Nővérek és démonok
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Nővérek és démonok

Costantino D'Orazio
Európa Könyvkiadó
Rómában egy fiatal lány utoljára szívja magába az Örök Város zajait, mielőtt élete gyökeres fordulatot venne. Úgy érzi, a megnyugvást csak egy zárda falai közt találhatja meg. Egy történet, amelyben a művészet felfedezése egyet jelent az élet megismerésével.