Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2022. január 30.
Előrendelhető a Csillagok háborúja teljes, cenzúrázatlan története

Előrendelhető a Csillagok háborúja teljes, cenzúrázatlan története

Előrendelhető újdonság

Az Egy új remény 1977-es bemutatója óta eltelt szűk fél évszázadban egyetlen filmes történet sem érintette meg úgy a világot, mint a Csillagok háborúja, amely a filmnézők és a filmkészítők fantáziáját egyaránt megragadta. Alig néhány hét alatt a filmtörténelem egyik legsikeresebb alkotása lett világszerte, hatása pedig szinte a kultúra minden területén érezhető a filmművészettől az irodalmon át a játékiparig.

Az eredeti trilógián felnőtt szerzőpáros, a veterán kulturális újságíró, Edward Gross és a filmipari szakember, Mark. A. Altman hasonlóan lehetetlen feladatra vállalkozik Az Erő titkaiban, mint a Halálcsillag elleni támadás során a lázadók: papírra vetni a Csillagok háborúja univerzumának születését, kibontakozását és folyamatos átalakulását az Egy új remény rázós kezdetétől egészen az elmúlt évek dicsőséges tévés reneszánszáig.

Altman és Gross kritikusok által is elismert bestsellere az eredeti film születésétől kezdve a legújabb folytatásokon és az új televíziós sorozatokon át számtalan izgalmas részletet érint a Csillagok háborúja franchise-ról.

„…nem nevezheted magad igazi Star Wars-rajongónak, ha nem birtokolod ezt a könyvet. Az Erő titkai kötelező darab a Csillagok háborúja-gyűjteményedben!” – Solzy at the Movies

A szerzők alkotók, színészek, kritikusok és rajongók százaival beszélgettek, köztük az Erő titkainak olyan ismerőivel, mint az univerzumát megálmodó George Lucas, azt a filmvásznon életre keltő Mark Hamill és a tragikusan korán elhunyt Carrie Fisher, illetve a varázslatot lehetővé tevő filmipari szakemberek, mint Gary Kurtz producer és a legendás hanghatásokat létrehozó Ben Burtt. Az Erő titkai a sötét oldalba is bepillantást enged: hogyan készülhetett a hírhedt ünnepi kiadás, és hogyan szabadította a világra Lucas a filmek sikere nyomán az ajándéktárgy-őrületet.

„A hardcore rajongók számára. Ha megszállottan rajongsz a filmekért, akkor a szórakozásodnak még nincs vége.” – Kirkus Reviews

Az Erő titkai aprólékos, részletes és teljesen lenyűgöző.” – The Nerd Daily Review

Az erő titkai
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Az erő titkai

Mark A. Altman, Edward Gross
Cartaphilus Könyvkiadó
Az Erő titkai kihagyhatatlan olvasmány mind az eredeti trilógián nevelkedett ősrajongóknak, mind a Csillagok háborújával csak az utóbbi években megismerkedő újonnan megtérteknek.

A szerzőkről

Edward Gross veterán szórakoztatóipari újságíró, aki a film és a televízió iránti gyermekkori szenvedélyét karrierre váltotta. Miközben a The New Voice munkatársainak többsége olyan emberekkel készített interjúkat, mint a diákszenátorok és a tanári kar tagjai, ő a Hofstra Egyetem hallgatójaként olyan emberekkel beszélgetett, mint Neil Simon drámaíró (akit az iskola tiszteletbeli diplomával tüntetett ki); Curtis Sliwa a New York’s Guardian Angelstől; dr. Daniel Schwartz rendőrségi pszichiáter, aki interjút készített David Berkowitz és Mark David Chapman embereivel, valamint John Glen, James Bond-rendező.

Mark A. Altman televíziós és mozgóképes író/producer/rendező jelenleg a Sony Pictures Television által világszerte forgalmazott Pandora című sci-fi-sorozat producere. Nemrégiben fejezte be a Greatest Geek Year Ever! című dokumentumfilm munkálatait, amely az 1982-es mozilátogatási év popkultúrájának meghatározó eseményeit veszi górcső alá. Első mozifilmje a díjnyertes Free Enterprise volt, William Shatner és Eric McCormack főszereplésével, amelyet ő írt és producerként készített, és amelyért elnyerte a Writers Guild of America legjobb új írónak járó díját. Ezenkívül számos pilot- és játékfilmet adott el, és ő volt a Dead Or Alive című bestseller videójáték 30 millió dolláros filmadaptációjának producere is. Korábban szórakoztatóipari újságíróként is dolgozott.

mark_a_altman_nobody_does_it_better_edward_gross_author.jpg
A szerzők, Mark. A Altman (bal oldalon) és Edward Gross (jobb oldalon)
Forrás: paulsemel.com