Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. október 16.
Előrendelhető A lány a levélből szerzőjének új könyve

Előrendelhető A lány a levélből szerzőjének új könyve

Előrendelhető újdonság

Előrendelhető Emily Gunnis legújabb könyve, Az elveszett gyermek. Az írónő ezzel a kötettel sem okoz majd csalódást a thrillerrajongók számára!

Az elveszett gyermek évtizedeken átívelő történet egy szörnyű családi titokról és eltemetett tragédiáról. 1960-ban az akkor 13 éves Rebecca indulatos édesapjától rettegve tölti az életét. Egy viharos éjszakán egy idegen kopogtat náluk. A lány az emeletről hallgatja a vitát, amelynek végén a szülei holtan hevernek a földön, az idegen pedig nyom nélkül eltűnik. A kislánynak senki nem hisz.

2014-ben Iris egy kismamáról szóló történeten dolgozik, aki súlyos beteg csecsemőjével megszökött a kórházból. A szálak egy tengerparti házhoz vezetnek – oda, ahol Iris édesanyja, Rebecca a szülei halálának lett a fültanúja. Hogy megoldja az ügyet, először a saját családjának múltjával kell szembenéznie, és kiderítenie, mi is történt azon a viharos éjszakán 1960-ban. Itt az ideje, hogy Seaview Cottage végre felfedje a titkait. Az elveszett gyermek többrétegű történet különböző női sorsokról, egy lebilincselő thriller formájában.

,,Valóban nehéz letenni. Gyors tempó, briliáns cselekmény, és időnként kétségbeejtően szomorú – a bestseller minden jellemzője megvan benne.” – Lesley Pearce

Az elveszett gyermek

Az elveszett gyermek

Emily Gunnis
Alexandra Kiadó (A), 2021.11.30.
Emmily Gunnis, a Magyarországon is nagy sikert aratott A lány a levélből írójának új műve szívszorító történet egy évtizedeken át a mélybe eltemetett tragédiáról és egy szörnyű családi titokról.

A szerző korábbi kötete

A lány a levélből

A lány a levélből

Emily Gunnis
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Egy szívszaggató levél. Egy külvilágtól elzárt lányanya. Egy megoldandó rejtély.