Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2020. május 14.
Előrendelhető a Majdnem elveszítettelek szerzőjének új könyve!

Előrendelhető a Majdnem elveszítettelek szerzőjének új könyve!

Előrendelhető újdonság

Sokszor felüdülést jelent egy könnyed olvasmány, néha azonban jól esik elmerülni egy mélyebb, elgondolkodtató történetben.


Jessica Strawser nagy mestere ez utóbbinak, ezért is imádjuk ennyire a könyveit. A Majdnem elveszítettelek titkokkal teli története után végre előrendelhetővé tehettük számotokra a Felejts el örökre! című kötetet is, amely a hazugságok és az önbecsapás témaköreit érinti. Két gyermekkori barátnő, akiknek beszélgetéseit már csak a megszokás hajtja. Amikor azonban egyikőjük szörnyű titokra bukkan a másik életében, megkérdőjeleződik kapcsolatuk erőssége. Vajon sikerül megmentenie barátnőjét, vagy örökre elveszítik egymást? Mi már alig várjuk, hogy a kezükben tarthassuk ezt az izgalmas könyvet!


Michele Campbell, a Mindig a férj a tettes szerzője a következőképpen nyilatkozott a kötetről:

„Csodálatosan megírt, feszültséggel teli történet, tele olyan szereplőkkel, akik mintha régi barátaim lennének. Imádtam ezt a könyvet, és nem akartam, hogy valaha véget érjen.”

Felejts el örökre!
moobius-krimi-thriller

Felejts el örökre!

Jessica Strawser
Pioneer Books, 2021.
Liza és Molly kisiskolás koruk óta barátnők. Felnőttként egészen máshogy alakul a sorsuk: Liza a karrierjét építi Chicagóban, Molly pedig férjhez megy, és Cincinnati kertvárosába költözik. Megszokásból csetelnek néha, de egyre kevesebb közös témájuk akad.
Majdnem elveszítettelek

Majdnem elveszítettelek

Jessica Strawser
Pioneer Books
Violetet és Finnt a sors is egymásnak teremtette. Boldog, mindenki által szerencsésnek gondolt pár gyönyörű kisfiúval, akik éppen első közös nyaralásukat töltik Floridában. Boldog, egészen addig, míg Violet a szállodába visszatérve fel nem fedezi, hogy férje nyom nélkül eltűnt és magával vitte a gyermeküket is.