Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. augusztus 26.
Előrendelhető Frederick Forsyth legújabb kötete, A róka!

Előrendelhető Frederick Forsyth legújabb kötete, A róka!

Frederick Forsyth munkássága kiemelkedő a politikai és kémthrillerek műfajában, műveit a magyar olvasóközönség is nagyon kedveli. Az Alexandra Kiadó gondozásában hamarosan megjelenik az író új könyve, A róka.

A Róka nevű hacker egyszerre törte fel a Pentagon, az NSA és a CIA rendszerét. Az ismeretlen ellenségről azonban kiderül: csak egy tinédzser. A zseniális elmét ki akarják adni az Egyesült Államoknak, azonban a brit Titkos Hírszerző Szolgálat korábbi vezetője új javaslattal áll elő: a Róka tehetségét a britek és az amerikaiak is felhasználhatnák saját céljaikra.

„Élvezetes, csodásan megírt remekmű a Földünk jövőjét fenyegető nemzetközi konfliktusokról. Forsyth rendkívül sokat tud a világ ügyeiről, a politikáról, a diplomáciáról, a fegyverkezésről és a kémhálózatok rejtelmeiről. A rókában, mint minden regényében, briliáns részletességgel mutatja ezt meg.” (The Washington Post)

Ha elsőként szeretnéd a kezedben tartani a könyvet, rendeld elő most 20% kedvezménnyel!

A róka
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A róka

Frederick Forsyth
Alexandra Kiadó (A)
Az éjszaka közepén Adrian Westont, a brit Titkos Hírszerző Szolgálat korábbi vezetőjét a miniszterelnök hívása ugrasztja ki az ágyból. Aggasztó híreket kap: valaki egyszerre hackelte meg a Pentagont, az NSA-t és a CIA-t. Áthatolhatatlannak hitt tűzfalaikat egy ismeretlen ellenség törte át, akit csak úgy emlegetnek: a Róka.