Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2019. október 1.
Eltörölték A szabadulás tévésorozat folytatását

Eltörölték A szabadulás tévésorozat folytatását

A FOX produkciós iroda bejelentette, hogy nem folytatja a Justin Cronin nagy sikerű A szabadulás-trilógiáján alapuló, azonos című tévésorozatot. A sorozat nem hozta az elvárt nézőszámot, azonban a bejelentés szerint a döntés elsődleges oka a televíziós idősáv telítettsége.

Bár a producer, Liz Heldens korábban még bizakodóan nyilatkozott a második évadról, mondván, a könyveknek megfelelően tervezi továbbfűzni a szálakat, a FOX bejelentése után a főszereplőket alakító Saniyya Sidney (Amy) és Mark-Paul Gosselaar (Brad) is megerősítették a szomorú hírt a saját közösségimédia-oldalaikon.

Sidney a következőt írta a sorozatról:

„Az életben vannak fájó hírek, fontos azonban minden fejezetet boldogan lezárni, hiszen ez a legjobb módja annak, hogy elkezdjünk egy újat. Szóval most, hogy búcsút kell mondanom A szabadulásnak, szeretném megköszönni a FOXnak és a Scott Free Productions irodának a hihetetlen mértékű támogatást, amit kaptam tőlük attól a pillanattól kezdve, hogy beléptem az ajtón. Köszönöm a csodálatos producerünknek, Liz Heldensnek, hogy vigyázott rám, és megbízott ezzel a hihetetlen szereppel. […] És köszönöm a kivételes Justin Croninnak, hogy megalkotta Amy nagyszerű karakterét.”

A magyar nézők A szabadulás sorozat szinkronizált első évadát a Prime-on tekinthetik meg.

A szabadulás

A szabadulás

(E-könyv)

A Szabadulás-trilógia első kötete

Justin Cronin
Cartaphilus Könyvkiadó, 2018.
A Tizenkettek

A Tizenkettek

A Szabadulás-trilógia második kötete

Justin Cronin
Cartaphilus Könyvkiadó, 2013.
Carta Light
Eleinte jó tervnek tűnt: tizenkét halálraítéltet megfertőznek egy ősi vírussal, hogy élő fegyverekké alakítsák őket. Csakhogy a Tizenkettek a vírus hatására vérszomjas szörnyetegekké váltak. Amikor kitörtek a titkos kísérlet helyszínéről, elszabadult a pokol. A vírus pusztítását túlélő kevesek ha biztosítani akarják az emberiség fennmaradását, ahhoz nem elég, hogy igyekeznek életben maradni.
A tükrök városa

A tükrök városa

A Szabadulás-trilógia harmadik kötete

Justin Cronin
Cartaphilus Könyvkiadó, 2018.
Carta Light
Az általunk ismert világ letűnt. Vajon milyen új világ váltja fel a régit? A Tizenkettek elpusztultak, és a mindenre rátelepülő sötétség százesztendős borzongató uralma véget ért. A túlélők előmerészkednek a falak mögül, és nekiveselkednek a társadalom újjáépítésének. Merész álmuk egy reményteli jövő.