Nincs engedélyezve a javascript.
anonymous-02.gif
Gabriella Karakó
2021. március 7.

Én is indultam a pályázaton, de azt látom, hogy eltűntek a szavazatok/like-ok.

Danny
Danny
2021. március 7. 20:59
Válaszolok
Ilyen az én szerencsém :D Amint kilinkeltem a facere, hogy bátran lehet szavazni, egyből összeomlik az oldal. Nem tudom hányan nézhettek most hülyének xD
Anna Fejes
Anna Fejes
2021. március 8. 7:06
Válaszolok
Azt kell mondjam, hogy az, hogy nem látszik, hogy kinek hány szavazata van, sokkal inkább szándékosnak, és véglegesnek tűnik, mintsem hibának! :/
Renisenb
Renisenb
2021. március 8. 11:15
Válaszolok
Nem tudom, láttátok-e a levelet, ez alapján a szavazatok nem publikussága csak átmeneti megoldás:
"Ezúton szeretnénk biztosítani Benneteket, hogy az eddig beérkezett szavazatok NEM vesztek el, és gőzerővel dolgozunk azon, hogy azok ismét mindenki számára láthatóvá váljanak az oldal túlterhelése nélkül."
Tóth Dávid
Tóth Dávid
2021. március 8. 7:37
Válaszolok
"Amennyiben egy pályamű esetén felmerül a gyanú, hogy kedvelésvadász Facebook-csoportokban került megosztásra, az ügynek utánajárunk, és a pályázó kizárásra kerülhet. Ha ilyen gyanús esetet tapasztalsz, kérlek, jelezd a szervezőknek" Ezt írták... most pedig elvették tőlünk az egyetlen lehetőséget, hogy rajtakapjunk valakit, ha gyanúsan megugrottak a szavazatai. Látszólag ez innentől már nem opció.
Persze az az igazán tragikus, hogy ez az egyetlen módosítás, amit eszközölttek. Még mindig nicsenek szétválogatva az írások; még mindig nincs egy árva reklám se a Moobius facebook oldalán, aminek 10 ezer követője van, hogy itt egy verseny, gyertek olvasni; még mindig a szavazatok 99,9%-a úgy született, hogy senki nem olvasott el egyetlen írást sem. Még mindig egyetlen kattintással ellopható bárki írása. Még mindig 3 kupacba van hányva az összes alkotás, amivel úgy érzem, megalázzák az írók munkáját.
Tóth Dávid
Tóth Dávid
2021. március 8. 8:02
Válaszolok
Sőt, valójában ennél is rosszabba a helyzet, mert emiatt a változtattás miatt már abszolút nyomonkövethetetlen, hogy kinek hány szavazata van, így az, hogy ki az a tizenöt, aki ténylegesen a legtöbb szavazatott gyűjtve továbbjutott, teljesen ellenőrizhetetlen. Azaz innentől a szervezők munkáját nem tudjuk ellenőrizni. Sehogy.
Danny
Danny
2021. március 8. 8:19
Válaszolok
Azért azt engedhetnék,hogy legalább a saját szavazatainkat lássuk. Marhára nem tudom, hogy most hol tartok.
Anna Fejes
Anna Fejes
2021. március 8. 10:47
Válaszolok
Nem tudom, ki hogy van vele, de én hatalmasat csalódtam, ebben az egészben! Sokat dolgoztam, igyekeztem, hogy megnyerő legyen, mind a motivációs levelem, a regényrészletem, a bemutatkozásom is! Alig vártam, hogy megjelenjen az oldalon, látni és élvezni akartam a munkám gyümölcsét, erre ezt kaptam :/
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2021. március 8. 11:31
Válaszolok
Kedves Pályázók!
A tegnapi nap során sokan jeleztétek nekünk, hogy lelassult/elérhetetlenné vált a szavazási felület a Moobius oldalán - ezt ezúton is köszönjük Nektek!
A Moobius Kortárs Irodalmi Verseny és Mentorprogram keretein belül olyan sok szavazó érkezett az oldalra egy időben, hogy az túlterhelte az oldal működését, emiatt vasárnap este ideiglenesen le kellett állítanunk a szavazást. Azóta visszaállítottuk a felületet, és újra lehetőség van a Tetszik gombok használatára, azonban az egyes pályaművekre leadott szavazatok száma jelen pillanatban nem publikus.
Ezúton szeretnénk biztosítani Benneteket, hogy az eddig beérkezett szavazatok NEM vesztek el, és gőzerővel dolgozunk azon, hogy azok ismét mindenki számára láthatóvá váljanak az oldal túlterhelése nélkül.
A hiba helyreállítása maximum néhány napot vesz igénybe, addig is a türelmeteket és a megértéseteket kérjük!
Üdvözlettel,
A Moobius csapata